Viaplay: Gratis of met korting kijken – Dit zijn de opties

Ben je benieuwd of je gratis kunt kijken naar Viaplay? Of zoek je naar opties om met korting te kijken? In deze tekst lees je alles over de mogelijkheden om Viaplay gratis of met korting te gebruiken.

Viaplay gratis kijken: Is dat mogelijk?

Op dit moment biedt Viaplay geen gratis proefabonnementen aan. Hoewel sommige streamingdiensten dit wel doen, is er op dit moment geen gratis optie beschikbaar. Maar er zijn wel andere mogelijkheden om voordeliger gebruik te maken van Viaplay.

Viaplay: Welke opties zijn er?

Viaplay biedt twee abonnementsvormen aan: een maandabonnement en een jaarabonnement. Zoals je in onderstaande overzicht ziet, is het afsluiten van een jaarabonnement een stuk goedkoper dan een maandabonnement:

Viaplay per maandViaplay per jaar
Sport✔ ✔ 
Series✔ ✔ 
Films✔ ✔ 
Kids✔ ✔ 
Downloaden en offline kijken✔ ✔ 
Kijken op al je apparaten✔ ✔ 
Kijken op twee schermen tegelijk22
Aantal profielen55
Prijs per maand€ 15.99€ 13.99

Wat kun je met je Viaplay abonnement?

Met een Viaplay-abonnement kun je genieten van een compleet aanbod van films, series en sportevenementen, waaronder Darts, Bundesliga, Premier League en Formule 1. Bovendien kun je video’s downloaden en offline bekijken en vijf verschillende profielen aanmaken voor jezelf en je huisgenoten. Met een abonnement kun je op maximaal twee schermen tegelijk kijken.

Bespaar Geld met Viaplay

Hoewel Viaplay geen gratis proefabonnementen aanbiedt, kun je met een jaarabonnement wel profiteren van 25% korting en zo geld besparen. Daarnaast biedt Viaplay regelmatig kortingsacties aan voor nieuwe abonnees. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen en kortingscodes.

Een reactie op “Viaplay: Gratis of met korting kijken – Dit zijn de opties

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader