Ontdek onze top 5 Series en Films (week 30)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 30 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 30

  1. Guy Ritchie’s The Covenant

Guy Ritchie’s The Covenant volgt US Army Sergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) en de Afghaanse tolk Ahmed (Dar Salim). Na een hinderlaag gaat Ahmed tot het uiterste om Kinley’s leven te redden. Omdat Kinley erachter is gekomen dat Ahmed en zijn familie geen veilige doorgang naar Amerika hebben gekregen. Nu moet hij zijn schuld inlossen door terug te keren naar het oorlogsgebied om hen terug te halen voordat de Taliban hen als eerste opjaagt.

Bekijk op Prime Video

  1. APRADHI

Inspecteur Shankar racet tegen de klok in het levendige India om de Redshirt te ontmaskeren. Gedreven door de tragedie van zijn zus, navigeert hij door verdachten en onthult schokkende geheimen in zijn zoektocht naar gerechtigheid.

Bekijk op Prime Video

  1. THE GOLDEN BOY

The Golden Boy ontrafelt de lagen van deze gevierde maar gecompliceerde figuur en onderzoekt zijn triomfen en beroering om een man te onthullen die worstelt om in het reine te komen met zijn levenslange demonen.

Bekijk op HBO MAX

  1. Full Circle 

Bij een onderzoek naar een mislukte ontvoering worden lang bewaarde geheimen onthuld die meerdere personages en culturen in het hedendaagse New York City met elkaar verbinden.

Bekijk op HBO MAX

  1. NATIONAL LAMPOON’S VACATION

Clark Griswold heeft de gezinsvakantie goed uitgekiend. Samen met zijn vrouw Ellen, zijn zoon Rusty en zijn dochter Audrey wil hij heel Amerika doorkruisen om een paar dolle dagen te beleven in de pretparken aan de westkust. Dat hij weigert met het vliegtuig te reizen, kan niemand begrijpen. Zeker wanneer de nieuwe wagen een lelijke stationwagen blijkt te zijn in plaats van de bestelde sportauto.

Bekijk op HBO MAX

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen, onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

Een reactie op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 30)

  1. MatthewClark zegt:

    Dit is een nuttig bericht. Ik heb veel geleerd van de informatie die je hier hebt gedeeld. Je uitleg is helder en je voorbeelden zijn verhelderend. Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van het onderwerp. Hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader