Ontdek onze top 5 Series en Films (week 35)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 35 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 35

THE BODYGUARD

De zangeres Rachel heeft dreigbrieven ontvangen en haar manager huurt de bodyguard Frank in. De aanwezigheid van Frank zorgt in eerste instantie voor veel irritatie, maar dan slaat de stalker toe.

Bekijk op HBO MAX

THE FLASH

Barry Allen ontdekt dat hij als superheld zoveel snelheid heeft dat hij kan reizen door de tijd. Met die gave probeert hij een rampzalige gebeurtenis uit het verleden te veranderen. Maar dit heeft onverwachte, ernstige effecten.

Bekijk op HBO MAX

BS HIGH

Een onderzoek dat plaatsvond toen de Bishop Sycamore Centurions, een vermoedelijk high school football team uit Columbus, Ohio, het opnam tegen de vaste krachtpatser Img Academy.

Bekijk op HBO MAX

ABANDONED

Het heroïsche en waargebeurde verhaal van vier mannen en hun gevecht tegen de elementen. De vier vertrekken op een zeiljacht voor een plezierreis. Maar een ongekend zware storm slaat plotseling toe. Een enorme vloedgolf doet het jacht omslaan en de vier moeten al hun overlevingsinstinct uit de kast halen om het er onder barre omstandigheden levend vanaf te brengen.

Bekijk op Prime Video

THE POSTCARD KILLINGS

De wereld van rechercheur Jacob en zijn vrouw stort in wanneer hun dochter vermoord wordt gevonden. Al snel blijkt de moord in verband te staan met een reeks andere bizarre moorden.

Bekijk op Prime Video

De top van 5 van streamingguide

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen. Onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en geniet. Laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

2 reacties op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 35)

  1. AmyMoore zegt:

    Ik ben het eens met wat hier staat. Je hebt enkele geldige punten aangevoerd en je argumenten zijn goed onderbouwd. Ik ben het vooral eens met je conclusie en ik denk dat dit bericht waardevol zal zijn voor veel lezers. Bedankt voor het delen van je standpunten!

  2. JenniferAnderson zegt:

    Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Bedankt voor het openen van mijn ogen voor dit onderwerp. Je hebt me aan het denken gezet en ik ben van plan om meer te leren. Je hebt een geweldige schrijfstijl en ik hoop nog meer van je te lezen!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader