Alles wat je moet weten over Disney Plus

Wat is Disney+?

Net als Viaplay, HBO Max of Prime Video is Disney+ een streamingdienst voor films en series. In tegenstelling tot andere streamingdiensten heeft Disney+ alleen eigen content, waaronder klassieke en moderne films en tv-programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm/Star Wars, en National Geographic. Het is belangrijk om te begrijpen dat, terwijl Disney + honderden films en duizenden tv-shows biedt, het geen uitgebreide verzameling is van alles wat Disney heeft geproduceerd. Zo vind je niet elke klassieke Disney-tekenfilm uit je kindertijd, of zelfs de nieuwste studio-films, terug op Disney+. Maar als je op zoek bent naar iets van Disney, is het de beste plaats om te zoeken. Alles wat je moeten weten over Disney Plus kun je hier terug vinden!

Hoe kun je Disney+ kijken?

Zoals de meeste streamingdiensten, zijn er een aantal manieren waarop je Disney+ zult kunnen bekijken. Dit kan via de Disney+ app die beschikbaar is op een tal van apparaten. Zoals alles wat Disney doet, is Disney+ gezinsvriendelijk en heel gemakkelijk te gebruiken. Maar ook op de volgende manieren:

  • Rechtstreeks via je webbrowser.
  • De Disney Plus-app die beschikbaar is op de meeste Apple- en Android-toestellen.
  • De meeste Smart TV’s, waaronder Samsung en LG smart TV’s.
  • Chromecast naar elke tv met een HDMI-poort.
  • Apple TV of Android TV
  • Spelconsoles zoals Xbox en PlayStation hebben de mogelijkheid moeten hebben om Disney Plus te streamen.

Nieuwe series & films op Disney+

Wat kost Disney+?

Een van de beste dingen aan Disney+ is hoe betaalbaar het is. Een abonnement kost slechts €9,99 per maand (of €99,90 per jaar) voor toegang tot alle content. Dat prijskaartje is lager dan alle concurrenten die actief zijn op de streamingsmarkt.

Bovendien biedt Disney+, in tegenstelling tot veel andere streamingdiensten, functies zoals meerdere streams, HD- en 4K-resolutie, HDR en reclamevrije zonder extra kosten. Met Disney+ krijg je het allemaal voor één prijs.

Het complete overzicht van Disney+ in Nederland

Twijfel je nog over een abonnement, of wil je gewoon in één overzicht alle titels kunnen uitpluizen? Het Disney Plus aanbod in Nederland bestaat uit ruim 2600 series & films. Klik op de link van een film of serie van Disney Plus om deze direct te bekijken. Je bent helemaal bij wat je moeten weten over Disney Plus heb je nu gelezen.

Disney+

Verhalen die je verwacht
+ Zoveel meer