HBO Max schrapt Basic-abonnement

HBO Max schrapt Basic-abonnement en introduceert Standaard-opties: Ontdek de nieuwe keuzes!

HBO Max schrapt Basic-abonnement, waardoor streamingliefhebbers nu volledig kunnen gaan voor het Standaard-abonnement. Ontdek de recente veranderingen en welke mogelijkheden dit met zich meebrengt.

Bye bye, Basic

Het exclusieve Basic-abonnement van HBO Max, voorheen alleen beschikbaar in Nederland voor €5,99 per maand, is niet langer beschikbaar. Bestaande Basic-abonnees kunnen echter nog steeds genieten van hun huidige plan.

Standaard: Meer dan standaard

Met het Standaard-abonnement kun je op drie apparaten tegelijkertijd streamen, in tegenstelling tot het Basic-abonnement. Ontdek de voordelen, zoals uitgebreidere downloads en de mogelijkheid om films en series te bekijken in zowel full-hd (1080p) als 4k-beeldkwaliteit.

Flexibele Betalingsmogelijkheden

Bij het afsluiten van een HBO Max-abonnement kun je kiezen tussen maandelijkse of jaarlijkse betalingen. Ontdek de tarieven: €7,99 per maand voor het maandabonnement of €59,99 per jaar. Welke optie past het beste bij jouw kijkgedrag?

Jaarabonnement: Voordelig en slim

Als je zeker weet dat HBO Max jouw go-to streamingdienst is voor het komende jaar, overweeg dan het jaarabonnement. Bespaar 37% en betaal slechts €5 per maand, waardoor je wat extra’s kunt besteden aan je favoriete snacks tijdens het kijken.

Ontdek de nieuwe streamingwereld van HBO Max met deze updates in abonnementsopties. Kies slim en geniet van je favoriete films en series op de manier die het beste bij jou past!

Wat is HBO Max ook alweer?

Binnen de streamingdienst vind je niet alleen het uitgebreide aanbod van HBO, maar ook boeiende series en shows van Discovery. HBO Max maakte vorig jaar zijn intrede in Nederland en onthulde eerder dit jaar een opmerkelijke naamsverandering. Max legt de nadruk op reality-tv en real-life shows, terwijl HBO bekend staat om zijn rijke selectie aan films en series,

HBO MAX

Alles waar je van houdt op één plek
De grootste blockbusters, de meest indrukwekkende verhalen en die onvergetelijke klassiekers die ons allemaal gevormd hebben: je vindt ze op HBO Max.