Nieuwe Series en Films op Viaplay (augustus 2023)

Ben je op zoek naar een uitgebreide en gevarieerde selectie van nieuwe series en films op Viaplay in augustus. Dan is Viaplay dé streamingdienst voor jou. Met een breed scala aan genres en boeiende verhalen, is er voor elk lid van het Nederlandse publiek iets te vinden. Laten we eens kijken naar de meest opwindende releases die Viaplay te bieden heeft deze maand.

Spannende Misdaadseries

Voor de liefhebbers van mysteries en spanning heeft Viaplay een aantal intrigerende misdaadseries in petto. Duik in de duistere wereld van intriges en ontrafel complexe zaken samen met doorgewinterde rechercheurs en slimme detectives. Deze series zullen je op het puntje van je stoel houden terwijl je meespeurt naar aanwijzingen en mogelijke daders.

Murder Maps (2015‑ )

Exclusieve Originals

Viaplay staat bekend om zijn geweldige eigen content en deze maand is niet anders. Ontdek exclusieve originals die nergens anders te zien zijn. Van intrigerende thrillers tot meeslepende dramaseries, deze Viaplay originals beloven je een unieke kijkervaring te bieden met verhalen die je nergens anders vindt.

Haaland: Breaking Ground

Nieuwe series en films op Viaplay in augustus

Viaplay heeft deze maand een geweldige line-up van nieuwe series en films voor het Nederlandse publiek. Of je nu houdt van spannende misdaadseries, komedie, romantiek, actie, exclusieve originals, of gezinsvriendelijke content, Viaplay heeft voor elk wat wils. Maak je klaar voor een onvergetelijke kijkervaring en geniet van de nieuwste en meest boeiende content op Viaplay in augustus! Veel kijkplezier!

Viaplay

Zoek je een beetje extra spanning?
Films. Series. Live sport.
Opzegbaar op elk moment!