Wat doen wij?

Wat doen wij bij Streamingguide.nl, we houden wij ervan jou op de hoogte houden van het laatste nieuws, aankondigingen en releases van Disney Plus, HBO MAX, Viaplay en Prime Video. Zo kun je eenvoudige de beste series en films bekijken, vind je alle nieuwe series en films van de maand en natuurlijk de beste tips & tricks om alles uit je favoriete streaming dienst te behalen. Dit doen we maar al te graag voor je! Dat was het zo’n beetje over ons.

Meeschrijven?

Heb jij een vlotte pen, liggen je interesses bij Disney Plus, HBO MAX, Viaplay of Prime Video en wil jij jouw bijdragen leveren aan streaminguide.nl. Dan is dit jouw unieke kans om deel uitmaken van onze redactie, stuur een mail naar info@streamingguide.nl met enkele voorbeelden van je teksten en wellicht is jouw creativiteit snel zichtbaar op streamingguide.nl.

Contact

Heb je een vraag aan onze redactie? Wil je iets weten over ons? Twijfel niet om ons een bericht te sturen via het onderstaande formulier of via redactie@streamingguide.nl, we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

[contact-form-7 id=”1894″ title=”Contactformulier”]