Je bekijkt nu Gratis proefperiode bij Prime Video

Hoe kijk je gratis naar Prime Video?

Niemand wil meteen vastzitten aan een abonnement voor zes maanden of een jaar. Wil je eerst een beetje rondkijken of Amazon Prime Video iets voor jou is? Dan kun je een gratis proefabonnement van 30 dagen aanvragen.

Bevalt Amazon Prime Video niet? Dan kun je tijdens de proefperiode opzeggen. Als je het proefabonnement niet opzegt, ga je automatisch een abonnement aan voor €2,99 per maand.

Sluit eenvoudig je proefabonnement af bij Amazon Prime Video

Amazon Prime Video proefabonnement opzeggen?

Hoe kun je nou eenvoudig je proefabonnement bij Prime Video opzetten? Je hoort verschillende verhalen dat dit niet eenvoudig zou zijn en je niet weet waar je moet klikken. Om dit voor eens en altijd te verduidelijken heb ik een stappenplan gemaakt waarmee je eenvoudig je proefabonnement kunt opzeggen.

Als je bent ingelogd bij Amazon Prime Video, ga je naar het tabblad “Uw account”. U ziet dan een kopje “Prime” en daaronder kies je voor “Bewerken op Amazon”.

Op deze pagina zie je precies hoeveel dagen het proefabonnement nog geldig is en daaronder kunt je het abonnement verlengen, wijzigen of annuleren. Mocht je Amazon Prime Video op de een of andere manier toch niet interessant vinden, dan ben je zo weer uitgeschreven.

Bekijk welke series en films je allemaal kunt bekijken op Amazon Prime Video

Prime Video

Krijg toegang tot populaire films en tv-series, waaronder bekroonde Amazon Originals.
Na 30 dagen wordt Amazon Prime automatisch verlengd voor EUR 2,99 per maand. Je kunt altijd opzeggen.