Je bekijkt nu Alles wat je moet weten over Disney Plus

Wat is Disney+?

Net als Viaplay, HBO Max of Prime Video is Disney+ een streamingdienst voor films en series. In tegenstelling tot andere streamingdiensten heeft Disney+ alleen eigen content, waaronder klassieke en moderne films en tv-programma’s van Disney, Pixar, Marvel, Lucasfilm/Star Wars, en National Geographic.

Het is belangrijk om te begrijpen dat, terwijl Disney + honderden films en duizenden tv-shows biedt, het geen uitgebreide verzameling is van alles wat Disney heeft geproduceerd. Zo vind je niet elke klassieke Disney-tekenfilm uit je kindertijd, of zelfs de nieuwste studio-films, terug op Disney+. Maar als je op zoek bent naar iets van Disney, is het de beste plaats om te zoeken.

Hoe kun je Disney+ kijken?

Zoals de meeste streamingdiensten, zijn er een aantal manieren waarop je Disney+ zult kunnen bekijken. Dit kan via de Disney+ app die beschikbaar is op een tal van apparaten. Zoals alles wat Disney doet, is Disney+ gezinsvriendelijk en heel gemakkelijk te gebruiken. Maar ook op de volgende manieren:

  • Rechtstreeks via je webbrowser.
  • De Disney Plus-app die beschikbaar is op de meeste Apple- en Android-toestellen.
  • De meeste Smart TV’s, waaronder Samsung en LG smart TV’s.
  • Chromecast naar elke tv met een HDMI-poort.
  • Apple TV of Android TV
  • Spelconsoles zoals Xbox en PlayStation hebben de mogelijkheid moeten hebben om Disney Plus te streamen.

Nieuwe series & films op Disney+

Wat verscheen er in november op Disney+
Wat verscheen er in oktober op Disney+
Wat verscheen er in september op Disney+
Wat verscheen er in augustus op Disney+
Wat verscheen er in juli op Disney+

Wat kost Disney+?

Een van de beste dingen aan Disney+ is hoe betaalbaar het is. Een abonnement kost slechts €8,99 per maand (of €89,90 per jaar) voor toegang tot alle content. Dat prijskaartje is lager dan alle concurrenten die actief zijn op de streamingsmarkt.

Bovendien biedt Disney+, in tegenstelling tot veel andere streamingdiensten, functies zoals meerdere streams, HD- en 4K-resolutie, HDR en reclamevrije zonder extra kosten. Met Disney+ krijg je het allemaal voor één prijs.

Het complete overzicht van Disney+ in Nederland

Twijfel je nog over een abonnement, of wil je gewoon in één overzicht alle titels kunnen uitpluizen? Het Disney Plus aanbod in Nederland bestaat uit ruim 2600 series & films. Klik op de link van een film of serie van HBO Max om deze direct te bekijken.

Disney+

Verhalen die je verwacht
+ Zoveel meer