Je bekijkt nu Alles wat je moet weten over Viaplay

Wat is Viaplay?

Viaplay is een van de nieuwste streamingdiensten in Nederland. Voor een vast bedrag per maand bekijk je het complete aanbod. Dit werkt op dezelfde manier als HBO MAX, Prime Video of Disney+, De focus ligt echter meer op sport, met de Formule 1 als belangrijkste wapenfeit. De dienst heeft de rechten hiervoor overgenomen van Ziggo. Naast sport bekijk je ook alles van HAYU en Starzplay.

Hoe kun je Viaplay kijken?

Je kunt ViaPlay op verschillende apparaten bekijken. De Viaplay app is beschikbaar is de meeste app stores. De app is ook beschikbaar voor iPhones, tablets, smart TV’s van verschillende merken en biedt ondersteuning voor de Chromecast.

Natuurlijk kun je ook via je computer of laptop naar een stream kijken. Heb je een abonnement op Viaplay via je tv/internet provider, dan kun je ook traditioneel via de televisie kijken. Met de app kun je ook een film of serie downloaden en deze op een later moment terugkijken!

Nieuwe series & films op Viaplay

Wat verscheen er in november op Viaplay
Wat verscheen er in oktober op Viaplay
Wat verscheen er in september op Viaplay
Wat verscheen er in augustus op Viaplay
Wat verscheen er in juli op Viaplay

Wat kost Viaplay?

Viaplay biedt slechts één abonnement aan. Het kost tijdelijk €9,99 per maand, maar per 1 augustus 2022 gaat de prijs omhoog naar €13,99 per maand. 4k wordt nog niet ondersteund, de meeste films worden in 1080p-kwaliteit bekeken.

Je kunt een abonnement afsluiten bij Viaplay zelf, maar ook bij je eigen tv/internet provider. In sommige gevallen kun je dus profiteren van flinke kortingen. Viaplay biedt geen proefabonnement, maar het goede nieuws is dat je het maandelijks kunt opzeggen.

Overzicht van series & films op Viaplay

Het complete aanbod op Viaplay is te zien in bekijk je in het volgende overzicht. Hier kun je alle Viaplay films en series doorzoeken. Klik op de link van een film of serie uit het Viaplay aanbod om deze direct te bekijken. Het complete aanbod van Viaplay.

Viaplay

Zoek je een beetje extra spanning?
Films. Series. Live sport.
Opzegbaar op elk moment!