Alles wat je moet weten over Viaplay

Wat is Viaplay?

Viaplay is een streamingdienst die in 2007 werd gelanceerd door het Zweedse mediabedrijf NENT Group. Het bedrijf biedt een breed scala aan inhoud, waaronder films, tv-programma’s, sport en originele inhoud. Alles wat je moet weten over Viaplay lees je hier.

Allereerst biedt Viaplay een enorm scala aan inhoud. Het bedrijf heeft de rechten op veel van de meest populaire tv-programma’s en films, waaronder titels van HBO, Showtime en AMC. Naast Amerikaanse shows biedt Viaplay ook Scandinavische en Europese inhoud, waaronder Zweedse en Deense dramaseries. Dit geeft gebruikers toegang tot inhoud die ze elders misschien niet kunnen vinden.

Een ander uniek aspect van Viaplay is de nadruk op sport. Het bedrijf heeft de uitzendrechten voor verschillende sporten, waaronder voetbal, ijshockey, en golf. Viaplay biedt een breed scala aan live sportevenementen, waaronder de Champions League, de Premier League en de Formule 1.

Viaplay biedt ook een breed scala aan originele inhoud, waaronder dramaseries, komedies en documentaires. Veel van deze shows zijn exclusief beschikbaar op Viaplay en hebben al lovende kritieken ontvangen van critici en kijkers. Originele series van Viaplay zijn onder meer de Zweedse dramaseries “The Lawyer” en “Hassel” en de Noorse serie “Wisting”.

Hoe kun je Viaplay kijken?

Je kunt ViaPlay op verschillende apparaten bekijken. De Viaplay app is beschikbaar is de meeste app stores. De app is ook beschikbaar voor iPhones, tablets, smart TV’s van verschillende merken en biedt ondersteuning voor de Chromecast.

Natuurlijk kun je ook via je computer of laptop naar een stream kijken. Heb je een abonnement op Viaplay via je tv/internet provider, dan kun je ook traditioneel via de televisie kijken. Met de app kun je ook een film of serie downloaden en deze op een later moment terugkijken!

Nieuwe series & films op Viaplay

Wat kost Viaplay?

Viaplay biedt slechts twee abonnementen aan. Zo kost een maand abbonnement je €15,99 per maand, maar kies je voor een jaarabonnement dan betaal je €13,99 per maand. 4k wordt nog niet ondersteund, de meeste films worden in 1080p-kwaliteit bekeken.

Je kunt een abonnement afsluiten bij Viaplay zelf, maar ook bij je eigen tv/internet provider. In sommige gevallen kun je dus profiteren van flinke kortingen. Viaplay biedt geen proefabonnement, maar het goede nieuws is dat je het maandelijks kunt opzeggen.

Overzicht van series & films op Viaplay

Het complete aanbod op Viaplay is te zien in bekijk je in het volgende overzicht. Hier kun je alle Viaplay films en series doorzoeken. Klik op de link van een film of serie uit het Viaplay aanbod om deze direct te bekijken. Het complete aanbod van Viaplay. Je weet nu alles wat je moet weten over Viaplay

Viaplay

Zoek je een beetje extra spanning?
Films. Series. Live sport.
Opzegbaar op elk moment!