Save the Date: 12 juli & 13 juli Prime Day keert terug voor Prime-leden om te shoppen met flinke kortingen

Op 12 juli en 13 juli keert de jaarlijkse Amazon Prime Day terug. Het 48 uur durende deals event begint op dinsdag 12 juli om 00:00 uur en loopt door tot en met woensdag 13 juli voor Prime-leden in Nederland

Je kunt enorm besparen op populaire producten van nationale en internationale topmerken. Scherpe deals in alle categorieën – van mode en elektronica tot speelgoed en huis & tuin – gaan live tijdens Prime Day en bieden duizelingwekkende kortingen. Nieuw dit jaar is dat Prime-leden in Nederland ook kans maken op een van de meer dan 100 geweldige prijzen, waaronder drie -money can’t buy- Prime-momenten met Bas Smit, Nick & Simon of rapper Donnie.

Prime Day heeft veel meer te bieden dan geweldige deals. Het is een viering van nieuwe en unieke voordelen, aanbiedingen en ervaringen exclusief voor Prime-leden. Nieuw dit jaar is dat Prime-leden in Nederland kans maken op meer dan 100 prijzen, waaronder drie unieke ‘money can’t buy’-ervaringen. Prime-leden in Nederland (inclusief degenen met een gratis proefperiode) maken vanaf vandaag kans om te winnen. Op www.amazon.nl/prime kunnen zij zich met één klik inschrijven voor de wedstrijd. De prijzen zijn:

  • Twee unieke VIP kaarten voor een gelukkige winnaar voor alle 25 Amsterdamse zomerconcerten georganiseerd door Bas Smit met concerten van onder meer Rolf Sanchez, Snelle, Maan, Flemming, Chef’Special en Tino Martin. Het eerste concert vindt plaats op 8 juli.  
  • Een exclusief thuisconcert van Nick & Simon op 6 juli bij de winnaar thuis in zijn of haar eigen woonkamer.
  • Rapper Donnie bakt de beste frietjes op 7 juli speciaal bij de winnaar thuis voor een unieke ervaring.
  • Daarnaast kunnen deelnemers diverse populaire producten winnen, waaronder Ring deurbellen, Apple Airpods Pro, Kindle Paperwhite e-readers, Garmin smartwatches en Amazon cadeaubonnen.

Koop vroeg, bespaar veel vóór Prime Day

Klanten hoeven niet te wachten tot Prime Day om te profiteren. Vanaf 21 juni kunnen Prime-leden profiteren van exclusieve aanbiedingen en kortingen. Vanaf 8 juli kunnen leden tot 50% besparen op geselecteerde Amazon-apparaten, waaronder Blink Mini, Blink Outdoor, Ring Video Doorbell Wired en Ring Alarm (2e generatie).

Elke dag wordt beter met Prime

Prime biedt het beste op het gebied van winkelen, prijsbesparingen en entertainment aan meer dan 200 miljoen betalende leden wereldwijd. Prime-leden in Nederland hebben onbeperkt toegang tot bekroonde films en tv-series met Prime Video, gratis games en in-game content met Prime Gaming en nog veel meer. De basis van het Prime lidmaatschap is onbeperkte snelle en gratis bezorging. Het Amazon Prime-lidmaatschap kost €2,99 per maand en klanten kunnen zich ook aanmelden voor een gratis 30-dagen trial op www.amazon.nl/prime.

Prime Video

Krijg toegang tot populaire films en tv-series, waaronder bekroonde Amazon Originals.
Na 30 dagen wordt Amazon Prime automatisch verlengd voor EUR 2,99 per maand. Je kunt altijd opzeggen.