De best bekeken series & films op Viaplay

Viaplay: De best bekeken series & films

Wat zijn nu echt de best bekeken series & films op Viaplay, wat kijkt Nederland op deze streamingdienst. Uiteraard is het sport gedeelte van Viaplay met Formule 1, Darts, Voetbal nog altijd het best bekeken. Maar Viaplay geeft aan dat series & films ook steeds belangrijker worden. Streamingguide.nl heeft dat ook voor jou speciaal een overzicht gemaakt met de meest gekeken series & films op Viaplay. In dit over zicht vind je naast klassiekers zoals The Bridge ook eigen producties van Viaplay. Viaplay wilt dit de komende tijd ook verder uitbreiden en zorgen dat ze altijd de beste series & films kunnen aanbieden.

Viaplay is een streamingdienst die beschikbaar is in verschillende Europese landen. Het biedt een uitgebreide collectie van series en films in verschillende genres, waaronder actie, drama, komedie en nog veel meer.

Heb jij nog geen Viaplay, sluit hier je abonnement af of lees hier alles wat je moet weten over Viaplay!

Best bekeken series & films op Viaplay!

10. Community (2009–2015)

9. The Bridge (2011–2018)

8. Justified (2010–2015)

7. The Shield (2002–2008)

6. Cosmos: A Spacetime Odyssey (2014–2020)

5. For a Few Dollars More (1965) – IMDb: 8.3

4. Your Name (2016) IMDb-score: 8.4

3. The Usual Suspects (1995) – IMDb: 8.5

2. The Prestige (2006) – IMDb: 8.5

1. The Good, The Bad and the Ugly (1966) – IMDb: 8.8

Viaplay biedt een uitgebreide collectie van series en films in verschillende genres. De best bekeken series en films op Viaplay variëren van populaire klassiekers zoals Friends en Breaking Bad tot nieuwe, bekroonde producties zoals Joker en Parasite. Deze lijst toont aan dat Viaplay voor ieder wat wils heeft en dat het een geweldige optie is voor mensen die graag verschillende soorten films en series willen bekijken.

Het is belangrijk om op te merken dat de populariteit van series en films voortdurend verandert. Wat vandaag populair is, kan morgen alweer vergeten zijn. Viaplay houdt zijn collectie echter up-to-date en voegt regelmatig nieuwe titels toe, zodat kijkers altijd iets nieuws hebben om te bekijken.

Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van deze best bekeken series en films op Viaplay, dan hoef je alleen maar een abonnement te nemen en je kunt direct beginnen met kijken. Viaplay biedt verschillende abonnementsopties aan, afhankelijk van je voorkeuren en budget. Door een abonnement te nemen, krijg je toegang tot duizenden films en series.

Viaplay

Zoek je een beetje extra spanning?
Films. Series. Live sport.
Opzegbaar op elk moment!