Viaplay wordt thuisbasis van hoofdklasse veldhockey

Viaplay heeft de exclusieve streaming rechten voor de Hoofdklasse veldhockey in Nederland in een baanbrekende lange termijn overeenkomst met de Hockey Hoofdklasse CV (HHcv), ondersteund door de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB). Viaplay wordt thuisbasis van Hoofdklasse veldhockey.

De genoemde partijen hebben als doel om de op een na grootste teamsport van het Nederland aan te bieden. Dit aan een zo groot en een breed mogelijk publiek aan te bieden. Vanaf september zal Viaplay elk seizoen bijna 300 live wedstrijden uitzenden, inclusief Nederlandstalig commentaar bij de meeste wedstrijden.

Alle spelers van het Nederlands elftal komen momenteel uit in de Hoofdklasse, die 12 dames- en 12 herenteams telt en als een van ’s werelds toonaangevende veldhockeycompetities wordt beschouwd. Het seizoen loopt van september tot mei, inclusief een winterstop, en wordt afgesloten met play-offs en play-outs. De huidige kampioenen zijn Bloemendaal (mannen) en Den Bosch (vrouwen).

Viaplay een unieke combinatie van premium live sport, Viaplay Originals, Hollywood films en series, en kindercontent. Viaplay wordt thuisbasis van Hoofdklasse veldhockey

Viaplay

Zoek je een beetje extra spanning?
Films. Series. Live sport.
Opzegbaar op elk moment!