Wat kijk je nu op Viaplay (april 2023)

In de maand april kunnen abonnees van Viaplay zich verheugen op een heleboel nieuwe films en series die beschikbaar zullen zijn op het streamingplatform. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe serie om te bingen of een film om te ontspannen na een lange dag, Viaplay heeft voor elk wat wils. Wat kijk je nu op Viaplay (april 2023).

Er zullen nieuwe afleveringen beschikbaar zijn van enkele van de populairste series van het moment, evenals nieuwe seizoenen van bekende favorieten. Fans van drama, comedy, en actie zullen allemaal tevreden worden gesteld met de nieuwe releases die Viaplay in petto heeft voor de maand april.

Naast nieuwe afleveringen van series zullen er ook veel nieuwe films beschikbaar zijn op Viaplay. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe blockbuster, een romantische komedie of een klassieker, er is voor ieder wat wils op Viaplay.

Het is altijd spannend om nieuwe releases op Viaplay te zien verschijnen. En deze maand zal geen uitzondering zijn. Of je nu alleen kijkt of met vrienden en familie, Viaplay biedt een scala aan opties om uit te kiezen. Van populaire series tot nieuwe films, er is voor elk wat wils op het streamingplatform. Dus waar wacht je nog op? Ga zitten, ontspan en geniet van de beste series en films die Viaplay te bieden heeft.

Wat kijk je nu op Viaplay (april 2023)

  • Max Verstappen – Anatomy of a Champion
  • The Fisher King
  • Tootsie
  • Premier League Generation xG
  • The Final Word
  • The Real Housewives of New Jersey

En als dat nog niet genoeg is, bekijk je hier het complete overzicht van Viaplay!

Viaplay

Zoek je een beetje extra spanning?
Films. Series. Live sport.
Opzegbaar op elk moment!