Hoe kun je gratis naar HBO MAX kijken in 2023?

HBO MAX is sinds kort beschikbaar in Nederland en biedt een uitgebreide collectie van films en series van HBO, MAX Originals, Warner Bros., DC en Cartoon Network. Maar hoe kun je deze content bekijken zonder al te veel geld uit te geven? In dit artikel zullen we enkele manieren bespreken om gratis HBO MAX te kijken in 2023, inclusief proefperiodes en jaarabonnementen.

Jaarabonnement: bespaar flink op kosten en kijk een paar maanden gratis

Een jaarabonnement is een goede manier om flink te besparen op de kosten van HBO MAX en zelfs een paar maanden gratis te kijken. Het Basic-abonnement kost normaal gesproken €5,99 per maand, maar als je ervoor kiest om per jaar te betalen, dan betaal je slechts €46,99. Dit komt neer op een besparing van €24,89 op jaarbasis, oftewel een korting van 34,6%. Zo betaal je slechts €3,92 per maand, wat betekent dat je ruim 4 maanden per jaar gratis kunt kijken.

Voor het Standard-abonnement (€7,99 per maand) geldt dezelfde aanbieding. Je betaalt €59,99 per jaar in plaats van €95,88, een korting van €35,89 (in totaal 37,4%). Dit betekent dat je €5 per maand betaalt, wat neerkomt op een gratis kijkperiode van 4 maanden per jaar.

Gratis HBO MAX: tijdelijke aanbieding van de streamingdienst

Voor de allersnelste beslissers was er een tijdelijke aanbieding van HBO MAX bij de lancering in maart 2022, waarbij je levenslang 50% korting kreeg op het abonnement. Hierdoor betaalde je slechts €2,99 tot €3,99 per maand als je tussen 8 maart en 31 maart 2022 lid werd. Dit komt neer op een gratis kijkperiode van 6 maanden per jaar. Let op: deze actie is inmiddels verlopen, dus je kunt alleen nog gebruik maken van de jaarkorting.

Alles over HBO MAX

Naast deze manieren om gratis te kijken, is het ook goed om te weten dat het delen van een account binnen een huishouden of naaste familie is toegestaan. Daarnaast kun je de nieuwste bioscoopfilms van Warner Bros binnen 45 dagen zonder extra kosten bekijken op HBO MAX en kun je de app van de streamingdienst downloaden op verschillende apparaten. Ook kun je betalen via verschillende providers en in-app aankopen. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van HBO MAX? Houd dan de informatiepagina over HBO MAX in de gaten.

Een reactie op “Hoe kun je gratis naar HBO MAX kijken in 2023?

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader