Ontdek onze top 5 Series en Films (week 32)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 32 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 32

  1. THE GOLDEN COMPASS

De wees Lyra is op jonge leeftijd al volwassen en ruilt haar zorgeloze bestaan aan het Jordan College in voor een bovennatuurlijk avontuur in het verre noorden.

Bekijk op HBO MAX

  1. THE BEAR

We volgen Carmen “Carmy” Berzatto, een jonge kok die uit de wereld van ‘fine dining’ komt. Na een hartverscheurend overlijden binnen zijn familie keert hij terug naar zijn geboortestad Chicago om het familiebedrijf, een sandwichwinkel, te runnen: ‘The Original Beef of Chicagoland’. Dit is een compleet andere wereld dan die hij gewend is, en Carmy moet balanceren om zijn nieuwe werkelijkheid te kunnen overzienen: die van het eigenaarschap van een klein bedrijf, met een staf met een harde eigen wil en behoorlijk wat recalcitrantie, en een moeilijke familie en evenzo moeilijke banden.

Bekijk op Disney Plus

  1. DESTINATION NBA: A G LEAGUE ODYSSEY

Destination NBA A G League Odyssey is een meeslepende documentaire die een kijkje achter de schermen geeft bij een aantal toekomstige basketbalsterren die in de G League spelen – de ontwikkelingscompetitie van de NBA – terwijl ze proberen hun levenslange droom om door te stoten naar de NBA te verwezenlijken.

Bekijk op Prime Video

  1. The Covenant

Sergeant John Kinley (Jake Gyllenhaal) is bezig aan zijn laatste tour in Afghanistan als hij samen met de lokale tolk Ahmed de regio gaat verkennen. Wanneer hun eenheid tijdens een patrouille in een hinderlaag loopt, zijn Kinley en Ahmed de enige overlevenden, en met vijandelijke strijders in de achtervolging riskeert Ahmed zijn leven om een gewonde Kinley over kilometers ruig terrein naar de veiligheid te dragen

Bekijk op Prime Video

  1. Dune 

‘Dune’ vertelt het mythische heldenverhaal van Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman die tot grootse dingen is voorbestemd. Hij moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen.

Bekijk op Prime Video

De top van 5 van streamingguide

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen. Onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en geniet. Laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

ajax-loader