Breaking: Live de Grand Prix van Emilia-Romagna 2023

BREAKING NEWS: Update on the Emilia Romagna Grand Prix at Imola

De Formule 1 Grand Prix van Emilia-Romagna 2023 is afgelast, dit vanwege de noodsituatie in de Italiaanse regio.

De Grand Prix van Emilia-Romagna 2023 is een van de meest opwindende evenementen in de wereld van de Formule 1. Dit jaar vindt het evenement plaats op zondag 21 mei 2023 op het beroemde Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari circuit in Imola, Italië. Ben je een grote fan van de Formule 1 en wil je niets missen van de Grand Prix van Emilia-Romagna 2023? Gelukkig kun je deze race live bekijken op Viaplay

De geschiedenis de Grand Prix van Emilia-Romagna

De Grand Prix van Emilia-Romagna maakte zijn debuut in de Formule 1-kalender in 2020 als reactie op de COVID-19-pandemie. Het circuit van Imola was gekozen als gastheer voor deze eenmalige race, omdat het goed bereikbaar is vanuit het nabijgelegen Maranello, de thuisbasis van Ferrari. De race was zo’n succes dat het in 2021 weer op de kalender werd gezet en het is nu een vast onderdeel geworden van het Formule 1-seizoen.

Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari

Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari is een iconisch circuit dat sinds 1953 races organiseert. Het ligt in Imola, Italië, op ongeveer 80 kilometer ten oosten van Bologna. Het circuit heeft een lengte van 4,909 kilometer en heeft 19 bochten. Het circuit staat bekend om zijn technische uitdagingen en snelle bochten, wat zorgt voor een spectaculaire race-ervaring.

Tijdschema Grand Prix Emilia-Romagna

Het schema van de Grand Prix van Emilia-Romagna De race begint op vrijdag 19 mei met de vrije trainingen. Op zaterdag 20 mei vind de kwalificatie plaats en op zondag 21 mei is het tijd voor de race zelf. De race begint om 14:00 uur en duurt ongeveer twee uur

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 19 mei13:30 – 14:30
Tweede vrije trainingvrijdag 19 mei17:00 – 18:00
Derde vrije trainingzaterdag 20 mei12:30 – 13:30
Kwalificatiezaterdag 20 mei16:00 – 17:00
Racezondag 21 mei15:00 – 17:00

Waarom Viaplay?

Waarom je het beste Viaplay gebruikt om formule 1 te volgen? Viaplay is een uitstekende keuze voor het bekijken van de Grand Prix omdat het een van de meest complete streamingdiensten is voor sportliefhebbers in Europa. Naast Formule 1 biedt Viaplay ook een breed scala aan andere sporten, waaronder voetbal, tennis, golf, basketbal en meer.

Hoe kijk ik de Grand Prix van Emilia-Romagna 2023 live op Viaplay? Om de wedstrijd live te bekijken op Viaplay heb je natuurlijk een abonnement nodig. Op de dag van de race ga je naar de Viaplay-website, mobiele app of TV app en zoek je naar de live-uitzending van de Grand Prix. Klik vervolgens op de uitzending en geniet van de race!

Als je een fan bent van Formule 1 en je geen enkele race wilt missen, is Viaplay een uitstekende keuze. Door een abonnement te nemen op Viaplay, krijg je toegang tot de live-uitzending van de race, evenals vele andere sporten.

2 reacties op “Breaking: Live de Grand Prix van Emilia-Romagna 2023

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader