Mis niets van de Grand Prix Abu Dhabi 2023

Mis niets van de Grand Prix Abu Dhabi 2023: Bekijk de race live op Viaplay!

De Grand Prix Abu Dhabi 2023 staat voor de deur als de laatste race van het Formule 1-seizoen. Dit belooft een spectaculair evenement te worden dat je niet wilt missen. Gelukkig kun je alle actie live volgen via Viaplay, dé streamingdienst voor Formule 1-liefhebbers in Nederland. Ontdek in dit artikel alles wat je moet weten om de race live te streamen, inclusief informatie over het adembenemende Yas Marina Circuit en het gedetailleerde tijdschema.

Yas Marina Circuit: Het ultieme raceparadijs

Het Yas Marina Circuit, gelegen in Abu Dhabi, is een iconisch circuit dat bekendstaat om zijn prachtige en technisch uitdagende lay-out. Dit circuit biedt een unieke race-ervaring met een combinatie van lange rechte stukken en technische secties. Het spektakel van de race wordt nog indrukwekkender door de weelderige omgeving en de betoverende zonsondergang die het circuit omhult.

Tijdschema Grand Prix Abu Dhabi 2023:

Hier is het tijdschema voor de Grand Prix Abu Dhabi 2023, de spannende slotrace van het seizoen:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 24 november10:30 – 11:30
Tweede vrije trainingvrijdag 24 november14:00 – 15:00
Derde vrije trainingzaterdag 25 november11:30 – 12:30
Kwalificatiezaterdag 25 november15:00 – 16:00
Racezondag 26 november14:00 – 16:00

Hoe kijk ik de race live?

Volg deze eenvoudige stappen om de Grand Prix Abu Dhabi 2023 live te streamen op Viaplay en geen seconde van de actie te missen:

Je bent nu op de hoogte van alle ins en outs van het Yas Marina Circuit. Laten we nu eens kijken hoe je de GP Abu Dhabi 2023 live kunt streamen op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de GP A
  • Stap 5: Start de live-uitzending. Klik op de live-uitzending van de Grand Prix en geniet.

Grand Prix Abu Dhabi

Zorg ervoor dat je er klaar voor bent om getuige te zijn van de adembenemende ontknoping van het Formule 1-seizoen tijdens de Grand Prix Abu Dhabi 2023. Met Viaplay kun je de race live volgen, waar je ook bent in Nederland. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je geen moment hoeft te missen van deze epische laatste race van het seizoen. Mis het niet en geniet van de sensatie op het Yas Marina Circuit!

3 reacties op “Mis niets van de Grand Prix Abu Dhabi 2023

  1. JohnDoe zegt:

    Dit is een nuttig bericht. Ik heb veel geleerd van de informatie die je hier hebt gedeeld. Je uitleg is helder en je voorbeelden zijn verhelderend. Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van het onderwerp. Hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader