Bekijk live de Grand Prix van Monaco

De Grand Prix van Monaco is een van de meest iconische en prestigieuze Formule 1-races ter wereld. Elk jaar trekken duizenden fans naar het prinsdom Monaco om getuige te zijn van deze spectaculaire race. We vertellen je alles wat je moet weten over de Grand Prix van Monaco 2023, inclusief het tijdschema, informatie over het circuit en hoe je dit geweldige evenement live kunt volgen.

Het Circuit de Monaco

Een unieke uitdaging Het Circuit de Monaco is een van de meest uitdagende circuits in de Formule 1. Met zijn smalle straten, scherpe bochten en gebrek aan uitloopzones, vereist het circuit uiterste precisie van de coureurs. Het circuit is gelegen in de straten van Monte Carlo en biedt een adembenemend uitzicht op de haven en de omliggende gebouwen. De unieke en sfeervolle omgeving maakt de Grand Prix van Monaco een onvergetelijke ervaring voor zowel coureurs als fans.

Tijdschema Grand Prix van Monaco

De Grand Prix van Monaco 2023 vindt plaats van 26 tot 28 mei 2023. Hieronder vind je het tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 26 mei13:30 – 14:30
Tweede vrije trainingvrijdag 26 mei17:00 – 18:00
Derde vrije trainingzaterdag 27 mei12:30 – 13:30
Kwalificatiezaterdag 27 mei16:00 – 17:00
Racezondag 28 mei15:00 – 17:00

Hoe kijk ik de race live?

Waarom je het beste Viaplay gebruikt om formule 1 te volgen? Viaplay is een uitstekende keuze voor het bekijken van de Grand Prix omdat het een van de meest complete streamingdiensten is voor sportliefhebbers in Europa. Naast Formule 1 biedt Viaplay ook een breed scala aan andere sporten, waaronder voetbal, tennis, golf, basketbal en meer.

Hoe kijk ik de Grand Prix van Monaco 2023 live op Viaplay? Om de wedstrijd live te bekijken op Viaplay heb je natuurlijk een abonnement nodig. Op de dag van de race ga je naar de Viaplay-website, mobiele app of TV app en zoek je naar de live-uitzending van de Grand Prix. Klik vervolgens op de uitzending en geniet van de race!

Als je een fan bent van Formule 1 en je geen enkele race wilt missen, is Viaplay een uitstekende keuze. Door een abonnement te nemen op Viaplay, krijg je toegang tot de live-uitzending van de race, evenals vele andere sporten.

Een reactie op “Bekijk live de Grand Prix van Monaco

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader