Ontdek deze nieuwe Series en Films op HBO Max in Juni 2023

Met de zomer voor de deur is het tijd om jezelf te verwennen met boeiende nieuwe series en films. HBO Max, een toonaangevende streamingdienst in Nederland, heeft een indrukwekkende line-up van nieuwe releases die je niet wilt missen. We nemen samen met jou een kijkje naar enkele spannende nieuwe Series en Films op HBO Max die je kunt verwachten juni. Of je nu houdt van drama, actie, komedie of iets anders, HBO Max heeft voor elk wat wils!

Actie en avontuur op het grote scherm

Voor liefhebbers van actievolle films heeft HBO Max ook veel te bieden in juni. Verwacht spectaculaire avonturen die je hart sneller doen kloppen. Van adrenalinepompende achtervolgingen tot epische gevechtsscènes, deze films bieden een ware visuele spektakel.

  • The Idol (2023‑ )

Komedie en luchtige ontspanning

Soms heb je gewoon behoefte aan een goede lach en HBO Max heeft dat ook begrepen. Deze maand kun je genieten van een aantal komedieseries en luchtige films die je humeur zeker zullen opvrolijken. Of je nu houdt van hilarische sketches, satirische humor of romantische komedies, er is genoeg om uit te kiezen.

  • Magic Mike’s Last Dance (2023)
  • Painting With John (2021‑ )
  • The Righteous Gemstones (2019‑ )
https://www.youtube.com/watch?v=HP9fNXXmbb0&pp=ygUvVGhlIFJpZ2h0ZW91cyBHZW1zdG9uZXMgKDIwMTnigJHCoCkgdHJhaWxlciBoYm8%3D
  • And Just Like That… (2022)
https://www.youtube.com/watch?v=um4P4b3i-eI&pp=ygUoQW5kIEp1c3QgTGlrZSBUaGF0Li4uICgyMDIyKSB0cmFpbGVyIGhibw%3D%3D

Verken de wereld met documentaires

HBO Max biedt ook een scala aan boeiende documentaires en informatieve series voor de nieuwsgierige kijker. Verken fascinerende onderwerpen en ontdek verborgen werelden terwijl je geniet van de meest recente documentaires. Van wetenschap en natuur tot geschiedenis en maatschappelijke kwesties, HBO Max biedt een breed scala aan leerzame en intrigerende content.

  • First Five (2023)

Met de zomermaand juni voor de deur belooft HBO Max een scala aan nieuwe series en films die je niet wilt missen. Of je nu op zoek bent naar meeslepende drama’s, spannende actie, luchtige komedies, informatieve documentaires of gezinsvriendelijk entertainment, HBO Max heeft voor elk wat wils. Zorg ervoor dat je je kalender markeert en maak je klaar om te genieten van deze nieuwe releases die beschikbaar zijn voor het Nederlandse publiek.

Een reactie op “Ontdek deze nieuwe Series en Films op HBO Max in Juni 2023

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader