Nieuwe series en films om naar uit te kijken op Viaplay in juni 2023

Met de zomer voor de deur is er geen betere manier om je vrije tijd door te brengen dan met het ontdekken van boeiende nieuwe series en films. Viaplay, een van de meest populaire streamingdiensten in Nederland, heeft een gevarieerd aanbod van content dat je zeker niet wilt missen. In deze blog gaan we in op enkele spannende nieuwe series en films op Viaplay nieuwe releases die je kunt verwachten op Viaplay in de maand juni 2023. Van meeslepende dramaseries tot actievolle films, er is voor elk wat wils!

Binge-waardige dramaseries

Viaplay staat bekend om zijn uitstekende selectie aan dramaseries en deze maand is geen uitzondering. Bereid je voor op enkele boeiende nieuwe series die je ongetwijfeld aan je scherm zullen kluisteren. Of je nu houdt van mysterie, romantiek of politieke intriges, Viaplay heeft het allemaal.

  • Thunder in My Heart 

Actie en avontuur op het grote scherm

Als je een liefhebber bent van adrenalinepompende actiefilms, dan heeft Viaplay ook genoeg te bieden. In juni kun je jezelf onderdompelen in spectaculaire avonturen die je hart sneller laten kloppen. Van bloedstollende achtervolgingen tot epische veldslagen, deze films zijn perfect voor een avond vol spanning en sensatie.

  • Men in Black I en II

Documentaires en true crime

Voor degenen die graag meer te weten komen over echte gebeurtenissen en intrigerende verhalen, heeft Viaplay ook een aantal fascinerende documentaires en true crime-series in petto. Duik dieper in de wereld van misdaad en rechtvaardigheid terwijl je getuige bent van echte gebeurtenissen die je op het puntje van je stoel zullen houden.

  • Gratie: Het Ware Verhaal van Frank Masmeijer
  • The Most Remote Restaurant in the World

Met de zomermaand juni in het verschiet belooft Viaplay een scala aan nieuwe series en films. Ben je nu opzoek bent naar intense drama’s, opwindende actie, grappige komedies, boeiende documentaires of familievriendelijk entertainment, zoek dan niet verder. Zorg ervoor dat je je kalender vrijhoudt voor deze nieuwe releases. Maak je klaar voor een maand vol spannende avonturen voor het Nederlandse publiek.

Een reactie op “Nieuwe series en films om naar uit te kijken op Viaplay in juni 2023

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader