Grand Prix van Canada 2023 live kijken: Een ervaring vol snelheid en sensatie

Als Nederlandse Formule 1-liefhebber kijk je waarschijnlijk reikhalzend uit naar de Grand Prix van Canada 2023. Deze spannende race belooft adrenaline, snelheid en onvergetelijke momenten. Gelukkig kun je de Grand Prix van Canada live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog ontdek je alles wat je moet weten om de race live te kunnen bekijken op Viaplay. Van informatie over het Circuit Gilles Villeneuve tot het tijdschema en hoe je toegang kunt krijgen tot Viaplay, we hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet.

Het Circuit Gilles Villeneuve

Een spectaculaire uitdaging Het Circuit Gilles Villeneuve in Montreal, Canada is een legendarische locatie voor de Grand Prix van Canada. Het circuit staat bekend om zijn snelle rechte stukken, uitdagende chicanes en de beroemde “Wall of Champions”. Dit technische circuit biedt coureurs weinig ruimte voor fouten en levert altijd spannende races op. Met zijn sfeervolle omgeving en prachtige uitzichten op de Saint Lawrence-rivier, is het Circuit Gilles Villeneuve een favoriet onder coureurs en fans.

Tijdschema Grand Prix van Canada

De Grand Prix van Canada 2023 vindt plaats van 16 tot 18 juni 2023. Hieronder vind je het voorlopige tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 16 juni19:30 – 20:30
Tweede vrije trainingvrijdag 16 juni23:00 – 00:00
Derde vrije trainingzaterdag 17 juni18:30 – 19:30
Kwalificatiezaterdag 17 juni22:00 – 23:00
Racezondag 18 juni20:00 – 22:00

Hoe kijk ik de race live op Viaplay?

Viaplay is dé plek om de Grand Prix van Canada 2023 live te bekijken. Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay en van de race te genieten:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of ga naar de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account via de app of de website.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie van Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races.
  • Stap 5: Start de live-uitzending: Klik op de live-uitzending van de Grand Prix van Canada 2023 en geniet van elke seconde van de race in realtime.

Het belooft een spectaculaire race vol opwinding en sensatie te worden. Als Nederlandse Formule 1-fan wil je deze spannende race natuurlijk niet missen. Gelukkig kun je de race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. Met toegang tot Viaplay kun je genieten van het adembenemende Circuit Gilles Villeneuve en de epische strijd tussen de beste coureurs ter wereld. Volg het tijdschema en volg de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je niets hoeft te missen van de Grand Prix van Canada 2023. Veel plezier met het kijken naar de race!

2 reacties op “Grand Prix van Canada 2023 live kijken: Een ervaring vol snelheid en sensatie

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader