Ontdek onze top 5 Series en Films (week 25)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 25 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 25

  1. MOTHER’S DAY

Jesse, Kristin, Miranda en Sandy hebben allemaal hun eigen unieke Moederdag ervaring. Zo heeft Miranda haar eerste Moederdag en moet Sandy op Moederdag haar kinderen delen met hun nieuwe stiefmoeder.

Bekijk Mother’s day op Prime Video

  1. MICHIEL DE RUYTER

Halverwege de 17e eeuw is Nederland een van de grootste zeevarende naties ter wereld. Na het overlijden van de legendarische admiraal Maarten Tromp, is Michiel de Ruyter zijn gedoodverfde opvolger. In diverse zeeslagen heeft De Ruyter getoond dat hij een briljant strateeg is. Politiek gezien is het Hollandse volk verdeeld. Oranjeaanhangers en republikeinen vechten om de macht. 

Bekijk Michiel de Ruyter op Prime Video

  1. Stan Lee

De geschiedenis van Marvel, dat in 1939 begon als Timely Comics. Het verhaal van hoe Stan Lee samen met Martin Goodman en Jack Kirby het Marvel-tijdperk inluidde.

Bekijk Stan Lee op Disney Plus

  1. Police Academy

Als de deuren van de politieacademie voor iedereen opengaan, zijn het helaas net diegenen die je liefst had buitengehouden, die paraat staan.

Bekijk Police Academy op HBO MAX

  1. ALL THE MONEY IN THE WORLD

De kleinzoon van de miljardair John Paul Getty wordt in Rome ontvoerd. De oliemagnaat weigert vervolgens de som losgeld die de kidnappers eisen te betalen, waardoor zijn moeder er alles aan moet doen om het geld bij elkaar te krijgen.

Bekijk All The Money in the World op Prime Video

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen, onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

2 reacties op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 25)

  1. EmilyBrown zegt:

    Ik ben het eens met wat hier staat. Je hebt enkele geldige punten aangevoerd en je argumenten zijn goed onderbouwd. Ik ben het vooral eens met je conclusie en ik denk dat dit bericht waardevol zal zijn voor veel lezers. Bedankt voor het delen van je standpunten!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader