Ontdek onze top 5 Series en Films (week 26)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 26 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 van week 26

  1. A WALK AMONG THE TOMBSTONES

New York is in de greep van een reeks brute moorden. Wanneer een vrouw van een invloedrijke crimineel wordt ontvoerd, de seriemoordenaars losgeld vragen, kan de drugsdealer onmogelijk naar de politie. Hij roept de hulp in van privédetective Matt Scudder. Deze voormalige politieagent bijt zich vast in het onderzoek en maakt koortsachtig jacht op de psychopaten die de stad terroriseren.

Bekijk op Prime Video

  1. 1917

Op het hoogtepunt van de Eerste Wereldoorlog krijgen twee jonge, Britse soldaten, Schofield en Blake genaamd, een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. Daarom houdt deze spannende films die je van begin tot eind bezig houdt.

Bekijk op Prime Video

  1. TENGOKU-DAIMAKYO

Als in het jaar 2024 is de wereld verwoest. In de ruïnes van Japan ligger er afschuwelijke monsters op de loer en moeten de overlevenden alles bij elkaar zien te schrapen om te overleven. Kiruko, een manusje-van-alles in Nakano, aanvaardt de laatste wens van een mysterieuze vrouw om een jongen, genaamd Maru, naar een plaats te brengen die de Hemel wordt genoemd. Vervolgens is Maru ervan overtuigd dat er daar een jongen zal zijn die precies op hem lijkt.

Bekijk op Disney Plus

  1. THE IDOL

Nadat een zenuwinzinking haar laatste tour de das omdeed, is Jocelyn (Lily-Rose Depp) vastbesloten om haar status als de grootste en meest sexy popster van Amerika terug te eisen. Omdat haar passie nieuw leven ingeblazen wordt door Tedros (Abel “The Weeknd” Tesfaye), een nachtclubmanager met een smerig verleden. Dus zal haar romantische ontwaken haar naar glorieuze nieuwe hoogten brengen of naar de donkerste diepten van haar ziel?

Bekijk Police Academy op HBO MAX

  1. Penoza: The Final Chapter

De Zwarte Weduwe is niet dood. In de film zit Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt. Vervolgens kan Carmen niet anders dan te hulp schieten. Je wordt meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen.

Bekijk op Prime Video

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Dus ben je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen, onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

2 reacties op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 26)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader