Ontdek onze top 5 Series en Films (week 28)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 28 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 28

  1. MAD MAX: FURY ROAD

Achtervolgd door zijn turbulente verleden, is Mad Max ervan overtuigd dat hij alleen kan overleven als hij in zijn eentje opereert. Toch komt hij in contact met Furiosa en haar groep die in een oorlogsvoertuig door de woestenij trekken. Ze zijn op de vlucht voor de tiran Immortan Joe die al zijn bendes achter hen aanstuurt, wat uitmondt in een meedogenloze, bloedstollende ‘Road War’.

Bekijk op HBO MAX

  1. THE ASHLEY MADISON AFFAIR

Wanneer de ontrouwdatingsite Ashley Madison wordt gehackt, worden de intieme seksuele geheimen van miljoenen gebruikers onthuld, met verwoestende gevolgen.

Bekijk op Disney Plus

  1. UNE ZONE À DÉFENDRE

Greg, een jonge agent die werkt bij de Binnenlandse Veiligheidsdienst, krijgt de opdracht om onder een valse identiteit te infiltreren in een ZAD bezetting. Daar ontmoet hij Myriam, een milieuactiviste. Als hij 18 maanden later teruggestuurd wordt, vindt Greg Myriam en komt hij erachter dat ze een baby heeft. Verscheurd tussen zijn beroepsmatige ambities en hun ontluikende liefde, moet Greg een keuze maken die alles kan veranderen. De tijd dringt en binnenkort zal alles verdwijnen.

Bekijk op Disney Plus

  1. LAST CALL

Een wanhopige moeder die weer contact wil met haar zoon. Over de complexiteit van depressie en verdriet en de zoektocht naar begrip en absolutie.

Bekijk op HBO MAX

  1. THE RITUAL KILLER

Lucas Boyd poogt de dood van zijn dochter een plaats te geven. Als rechercheur zit hij op het spoor van een seriemoordenaar die doodt volgens de muti, een stammenritueel. De zoektocht naar de dader eist zijn tol van de mentale gezondheid van Boyd. Hij schakelt de hulp in van de antropoloog Mackles, maar die verbergt een geheim.

Bekijk op Prime Video

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen, onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

2 reacties op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 28)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader