Ontdek onze top 5 Series en Films (week 29)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 29 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 29

  1. FULL CIRCLE

Bij een onderzoek naar een mislukte ontvoering worden lang bewaarde geheimen onthuld die meerdere personages en culturen in het hedendaagse New York City met elkaar verbinden.

Bekijk op HBO MAX

  1. SURF GIRLS HAWAI’I

De volgende generatie vrouwelijke surfers uit Hawaii strijdt op elite-niveau om een felbegeerde plek op de World Tour of professional Surfing.

Bekijk op Prime Video

  1. Mayans M.C Seizoen 5

Mayans M.C. volgt het leven van Ezekiel “EZ” Reyes, president van het Mayans M.C.-charter aan de grens tussen Cali en Mexico. EZ is nu opgeklommen om zijn broer Angel en de Santo Padre M.C. te leiden in een bloedige oorlog tegen hun rivaal Sons of Anarchy. Het verdedigen van het Californische grondgebied en de patch begint levens te eisen binnen de club en veroorzaakt spanningen tussen EZ en Angel.

Bekijk op Disney Plus

  1. Antoon – Engel

Deze documentaire van Anthony, ook bekend als Valentine, laat nooit eerder vertoonde beelden zien van deze getalenteerde zanger en rapper. Van de eerste stappen in zijn muziekcarrière tot het begin van zijn grote succes. Anthony Angel is een boeiende documentaire over het leven van de jonge rapper en producer Anthony. Het verhaal neemt je mee van zijn vroege jeugd tot het spectaculaire concert dat plaatsvond in de Ziggo Dome op 17 december 2022, met fans die meezongen met zijn grootste hits zoals “Hyperventilatie”, “Vluchtstrook”, “Hallo”, “Hotelschool” en “Meteoriet”.

Bekijk op HBO MAX

  1. The Matrix Resurrections

Van visionair filmmaker Lana Wachowski komt “The Matrix Resurrections”. De langverwachte vierde film in de baanbrekende franchise die een genre opnieuw definieerde. In de nieuwe film zien we de oorspronkelijke sterren. Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss keren terug in de iconische rollen die zij beroemd hebben gemaakt: Neo en Trinity.

Bekijk op Prime Video

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen. Deze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Pak wat snacks, nestel je op de bank en geniet! Alle series uit films uit deze selectie bekijk je op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

3 reacties op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 29)

  1. MikeJohnson zegt:

    Goed gedaan! Ik heb ervan genoten om je bericht te lezen. Je schrijfstijl is boeiend en je hebt het onderwerp grondig behandeld. Ik vond vooral de case studies die je hebt aangehaald interessant. Ik kijk uit naar meer van je berichten in de toekomst!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader