Ontdek onze top 5 Series en Films (week 31)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 31 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 31

  1. LONG SHOT

Fred is een niet al te succesvolle journalist, vastbesloten om het hart van zijn jeugdliefde Charlotte te winnen. Zij was ooit zijn oppas, maar is inmiddels uitgegroeid tot één van de machtigste vrouwen ter wereld.

Bekijk op Prime Video

  1. THE KILL TEAM

Wanneer Andrew zijn nieuwe sergeant ontmoet, is hij meteen in de ban van hem. Zijn bewondering voor de man krijgt echter een deuk nadat een Afghaanse boer gedood is onder vreemde omstandigheden.

Bekijk op Prime Video

  1. THE TOURIST

Een man wordt achtervolgd door een grote vrachtwagen die hem van de weg probeert te rijden. Hij komt bij in een ziekenhuis, gewond maar levend. Wie heeft hem dit aangedaan en waarom? Welke gebeurtenissen uit zijn verleden hebben hiertoe geleid? Hij moet de antwoorden op deze vragen vinden voordat zijn verleden hem inhaalt. Zijn zoektocht voert hem door de onmetelijke Australische outback.

Bekijk op HBO MAX

  1. Full Circle 

Bij een onderzoek naar een mislukte ontvoering worden lang bewaarde geheimen onthuld die meerdere personages en culturen in het hedendaagse New York City met elkaar verbinden.

Bekijk op HBO MAX

  1. DO NOT HESITATE

Tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten komen drie jonge soldaten in de woestijn vast te zitten. Ze proberen het hoofd koel te houden maar de situatie escaleert als ze de tiener Khalil ontmoeten en hij niet meer wil vertrekken.

Bekijk op HBO MAX

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen, onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

Een reactie op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 31)

  1. SarahWilson zegt:

    Ik ben het eens met wat hier staat. Je hebt enkele geldige punten aangevoerd en je argumenten zijn goed onderbouwd. Ik ben het vooral eens met je conclusie en ik denk dat dit bericht waardevol zal zijn voor veel lezers. Bedankt voor het delen van je standpunten!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader