Ontdek onze top 5 Series en Films (week 33)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 33 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 33

  1. Cosmos: A Spacetime Odyssey

COSMOS wordt gepresenteerd door de beroemde astrofysicus Neil deGrasse Tyson en onderzoekt hoe we de natuurwetten hebben ontdekt en onze coördinaten in ruimte en tijd hebben gevonden. Nooit eerder vertelde verhalen over de heroïsche zoektocht naar kennis komen tot leven en de kijkers worden meegenomen naar nieuwe werelden en door het heelal voor een visie op de kosmos op de grootste schaal.

Bekijk op VIAPLAY

  1. A Year on Planet Earth

A Year on Planet Earth werd gedurende 3 jaar gefilmd op meer dan 60 locaties over de hele wereld. Het maken van een serie op deze schaal zou onmogelijk zijn zonder de medewerking van wetenschappers, natuurbeschermers en leden van de gemeenschap.

Bekijk op VIAPLAY

  1. The Pianist

A Polish Jewish musician struggles to survive the destruction of the Warsaw ghetto of World War II.

Bekijk op VIAPLAY

  1. The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption is gebaseerd op een kort verhaal van Stephen King over een bankier die ten onrechte wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw en minnares.

Bekijk op HBO MAX

  1. The Dark Knight

Wanneer de dreiging die bekend staat als de Joker verwoesting en chaos aanricht onder de mensen van Gotham, moet Batman een van de grootste psychologische en fysieke testen accepteren van zijn vermogen om onrecht te bestrijden.

Bekijk op HBO MAX

De top van 5 van streamingguide

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen. Onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en geniet. Laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

Een reactie op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 33)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader