Grand Prix van de Verenigde Staten 2023 live kijken!

Grand Prix van de Verenigde Staten 2023 live kijken op Viaplay: Geniet van de actie op het Circuit of the Americas!

De Grand Prix van de Verenigde Staten 2023 staat voor de deur, en Formule 1-fans willen niets missen van deze spannende race. Gelukkig kun je de Grand Prix van de Verenigde Staten live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog nemen we je mee door alle stappen om de race live te bekijken, van het iconische Circuit of the Americas tot het gedetailleerde tijdschema.

Circuit of the Americas: Het huis van de Amerikaanse Grand Prix

Het Circuit of the Americas (COTA), gelegen in Austin, Texas, is de vaste locatie voor de Amerikaanse Grand Prix. Dit moderne circuit biedt een uitdagende mix van bochten en rechte stukken, waardoor het een favoriet is onder zowel coureurs als fans. Het COTA staat bekend om zijn opwindende races en spectaculaire inhaalacties. De Grand Prix van de Verenigde Staten op dit circuit is altijd een hoogtepunt van het Formule 1-seizoen.

Tijdschema Grand Prix van de Verenigde Staten

De GPvan de Verenigde Staten 2023 zal plaatsvinden van 20 tot 22 oktober. Hier is een overzicht van het tijdschema:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 20 oktober19:30 – 20:30
Kwalificatievrijdag 20 oktober23:00 – 00:00
Sprint shootoutzaterdag 21 oktober19:30 – 20:15
Sprintracezondag 23 oktober00:00 – 01:00
Racezondag 23 oktober21:00 – 23:00

Hoe kijk ik de race live?

Nu je op de hoogte bent van het tijdschema en de unieke kenmerken van het Circuit of the Americas, laten we eens kijken hoe je de GP van de Verenigde Staten 2023 live kunt streamen op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de GP van de Verenigde Staten 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending. Klik op de live-uitzending van de Grand Prix en geniet.

Grand Prix van de Verenigde Staten

De GP van de Verenigde Staten 2023 op het Circuit of the Americas belooft weer een geweldige race te worden. Met Viaplay heb je de ideale manier om deze race live te volgen, waar je ook bent in Nederland. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay. Je hoeft te missen van dit opwindende evenement. Veel plezier met het kijken naar de race!

Een reactie op “Grand Prix van de Verenigde Staten 2023 live kijken!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader