De beste kerstfilms en series om te Streamen!

Kerstseizoen is synoniem met gezelligheid, warmte en magie – en wat is een betere manier om in de feeststemming te komen dan met de beste kerstfilms en series op de populairste streamingplatforms zoals Viaplay, Disney Plus, HBO Max en Prime Video? Of je nu op zoek bent naar hartverwarmende klassiekers, grappige familieavonturen of betoverende nieuwe releases, deze streamingdiensten hebben voor ieder wat wils.

Beste kerstfilms en series op Viaplay

1. “Klaus”

Een moderne animatiefilm die het verhaal vertelt van de oorsprong van de kerstman. Met prachtige animatie en een hartverwarmend verhaal is dit een must-watch voor het hele gezin.

2. “The Polar Express”

Een tijdloze favoriet voor de feestdagen. Deze film, gebaseerd op het gelijknamige boek, neemt je mee op een magische reis naar de Noordpool.

Wil je meer kerstfilms ontdekken op Viaplay? Bekijk hier de catalogus van Viaplay!

Beste kerstfilms en series op Disney Plus

1. “Home Alone”

Een klassieker die nooit oud wordt! Volg het avontuur van de jonge Kevin, die per ongeluk alleen thuis wordt gelaten tijdens de kerstvakantie en het opneemt tegen inbrekers.

2. “The Muppet Christmas Carol”

Een unieke draai aan het klassieke kerstverhaal van Charles Dickens. De Muppets zorgen voor een humoristische en hartverwarmende vertelling van “A Christmas Carol”.

Vind meer onvergetelijke kerstverhalen op Disney Plus, Bekijk hier alle kerstcontent op Disney Plus!

Beste kerstfilms en series op HBO Max

1. “Love Actually”

Een romantische komedie die zich afspeelt tijdens de kerstperiode, waarin verschillende liefdesverhalen samenkomen. Een film vol humor, liefde en een feestelijke sfeer.

2. “A Charlie Brown Christmas”

Een tijdloze animatiespecial die het echte kerstgevoel weet vast te leggen. Volg Charlie Brown en zijn vrienden terwijl ze de ware betekenis van Kerstmis ontdekken.

Ontdek meer kerstpareltjes op HBO Max, Bekijk hier alle kerstfilms en series op HBO Max!

Beste kerstfilms en series op Prime Video

1. “It’s a Wonderful Life”

Een klassieke film die de magie van de feestdagen belichaamt. Het verhaal volgt George Bailey terwijl hij ontdekt hoe waardevol zijn leven is.

2. “The Marvelous Mrs. Maisel” – Seizoen 2, Aflevering 5: “Midnight at the Concord”

Hoewel geen traditionele kerstserie, biedt deze aflevering een unieke kijk op een glamoureuze kerstavond in de jaren 50.

Meer kerstplezier wacht op Prime Video, Bekijk hier de kerstcollectie op Prime Video!

Geniet van Magische Feestdagen met Streaming

Of je nu op zoek bent naar tijdloze klassiekers, moderne animaties of romantische komedies, deze streamingplatforms bieden een uitgebreide selectie om je in de kerststemming te brengen. Sluit je aan bij de viering door een abonnement af te sluiten op Viaplay, Disney Plus, HBO Max of Prime Video en duik in een wereld van betoverende kerstverhalen.

Dompel jezelf onder in de kerstsfeer en sluit nu een abonnement af op Viaplay, Disney Plus, HBO Max of Prime Video!

Laat de magie van de feestdagen beginnen met deze geweldige kerstfilms en series op jouw favoriete streamingplatform!

3 reacties op “De beste kerstfilms en series om te Streamen!

  1. JohnDoe zegt:

    Dit is een geweldig bericht! Ik heb echt genoten van het lezen en heb er veel van geleerd. Ik ben het eens met de punten die je naar voren hebt gebracht, en ik ben blij dat je dit hebt gedeeld met ons. Ga zo door met het delen van zulke waardevolle inhoud!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader