Nieuwe releases op Viaplay (mei 2023)

Als je op zoek bent naar een streamingplatform dat zowel entertainment als sport biedt, dan is Viaplay misschien wel het juiste platform voor jou. Het biedt een uitgebreide selectie van series, films en sportevenementen, waaronder enkele van de grootste namen in entertainment. Hier zijn enkele van de nieuwe releases op Viaplay die je in mei kunt streamen.

Nieuwe releases op Viaplay

 • Accused (6 mei)
 • Ice (9 mei)
 • Fisk (13 mei)
 • Penoza: The Final Chapter (18 mei)
 • Sicario (20 mei)
 • The Swarm (20 mei)
 • The Hunger Games (26 mei)
 • Play-offs van de Premier League Darts 2023
 • Grand Prix van Miami
 • Grand Prix van Emilia-Romagna
 • Grand Prix van Monaco

Dit zijn slechts enkele van de geweldige series, films en sportevenementen die je in mei op Viaplay kunt streamen. Of je nu van actie, drama, sport of misdaad houdt, Viaplay heeft voor elk wat wils. Met zijn uitgebreide bibliotheek en exclusieve live-uitzendingen van sportevenementen is Viaplay een geweldige keuze voor iedereen die graag binge-watcht of live sportevenementen bekijkt. Met Viaplay kun je je favoriete programma’s en sportwedstrijden bekijken op elk moment en op elk apparaat dat je hebt, of het nu je tv, tablet of smartphone is. Bovendien biedt Viaplay ook een handige downloadfunctie waarmee je programma’s kunt downloaden en offline kunt bekijken.

Als je nog geen lid bent van Viaplay, kun je je aanmelden voor een gratis proefperiode en ontdekken wat het platform allemaal te bieden heeft. Met een abonnement op Viaplay kun je genieten van onbeperkte toegang tot de volledige bibliotheek van films, series en sportevenementen, en dat alles voor een betaalbare prijs. Aarzel niet en start vandaag nog met kijken!

2 reacties op “Nieuwe releases op Viaplay (mei 2023)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader