Grand Prix van Spanje 2023 live volgen: Alles wat je moet weten

De Grand Prix van Spanje 2023 is een van de meest verwachte Formule 1-races van het jaar. Als Nederlands Formule 1-fan wil je natuurlijk niets missen van dit spannende evenement. Gelukkig kun je de race live bekijken op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog ontdek je alles wat je moet weten over het live kijken van de Grand Prix van Spanje 2023 op Viaplay, inclusief informatie over het Circuit de Barcelona-Catalunya, het tijdschema en hoe je toegang kunt krijgen tot Viaplay.

Het Circuit de Barcelona-Catalunya

Het Circuit de Barcelona-Catalunya is de gastheer van de Grand Prix van Spanje. Dit prachtige circuit is gelegen in Montmelo, in de buurt van Barcelona, Spanje. Het is een uitdagend en technisch circuit met een lengte van 4,655 kilometer. Het staat bekend om zijn lange rechte stukken en diverse bochten, waardoor het een favoriet is onder zowel coureurs als fans. Het biedt een spectaculair uitzicht op de prachtige Spaanse omgeving en creëert een opwindende sfeer voor de race.

Tijdschema Grand Prix van Spanje

De Grand Prix van Spanje 2023 vindt plaats van 2 tot 4 juni 2023. Hieronder vind je het tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 2 juni13:30 – 14:30
Tweede vrije trainingvrijdag 2 juni17:00 – 18:00
Derde vrije trainingzaterdag 3 juni12:30 – 13:30
Kwalificatiezaterdag 3 juni16:00 – 17:00
Racezondag 4 juni15:00 – 17:00

Hoe kijk ik de race live op Viaplay?

Viaplay is een streamingdienst die je toegang biedt tot verschillende sportevenementen, waaronder de Formule 1. Volg deze stappen om de race live te kijken op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of ga naar de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account via de app of de website.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de Formule 1-categorie. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Spanje 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending: Klik op de live-uitzending van de Grand Prix van Spanje 2023 en geniet van de race in realtime.

Als Nederlandse Formule 1-fan wil je deze race in Spanje niet missen. Gelukkig kun je de race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. Met toegang tot Viaplay kun je genieten van het spectaculaire Circuit de Barcelona-Catalunya en de spanning van de race in realtime ervaren. Volg het tijdschema en volg de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je niets hoeft te missen van de Grand Prix van Spanje 2023. Veel kijkplezier!

Een reactie op “Grand Prix van Spanje 2023 live volgen: Alles wat je moet weten

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader