Grand Prix van Qatar 2023 live kijken!

Grand Prix van Qatar 2023 live kijken op Viaplay: Mis niets van de actie op het Losail International Circuit!

De Grand Prix van Qatar 2023 is een race die je niet wilt missen, vooral omdat Max Verstappen kans maakt om kampioen te worden. Gelukkig kun je deze spannende race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog nemen we je mee door alle stappen om de race live te bekijken, van het iconische Losail International Circuit tot het gedetailleerde tijdschema.

Losail International Circuit

Het Losail International Circuit, gelegen in de Qatarese woestijn, is de nieuwste toevoeging aan de Formule 1-kalender. Dit moderne en goed verlichte circuit staat bekend om zijn snelle rechte stukken en uitdagende bochten. Het is een spannende toevoeging aan het Formule 1-circuit en de Grand Prix van Qatar belooft een spektakel te worden op deze locatie.

Tijdschema Grand Prix van Qatar 2023

De Grand Prix van Qatar 2023 zal plaatsvinden van 10 tot 12 november. Hier is een overzicht van het tijdschema:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 6 oktober15:30 – 16:30
Kwalificatievrijdag 6 oktober19:00 – 20:00
Sprint shootoutzaterdag 7 oktober15:00 – 15:45
Sprintracezaterdag 7 oktober19:30 – 20:30
Racezondag 8 oktober19:00 – 21:00

Hoe kijk ik de race live?

Nu je op de hoogte bent van het tijdschema en de unieke uitdagingen van het Losail International Circuit, laten we eens kijken hoe je de Grand Prix van Qatar 2023 live kunt streamen op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Qatar 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending. Klik op de live-uitzending van de Grand Prix en geniet.

De Grand Prix op het Losail International Circuit belooft weer een onvergetelijke race te worden. Met Viaplay heb je de perfecte manier om deze race live te volgen, waar je ook bent in Nederland. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je niets hoeft te missen van dit opwindende evenement. Veel plezier met het kijken naar de race!-

Max Verstappen kan kampioen worden

Het is belangrijk op te merken dat Max Verstappen kampioen kan worden in deze race, afhankelijk van zijn prestaties en de resultaten van zijn concurrenten. Dit voegt een extra laag van opwinding toe aan de Grand Prix van Qatar 2023.

De Grand Prix van Qatar 2023 op het Losail International Circuit belooft een onvergetelijke race te worden, vooral met de kans dat Max Verstappen kampioen kan worden. Met Viaplay heb je de ideale manier om deze race live te volgen, waar je ook bent in Nederland. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay. Je hoeft zo niets te missen van dit historische evenement. Veel plezier met het kijken naar de race en het juichen voor Max Verstappen!

Een reactie op “Grand Prix van Qatar 2023 live kijken!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader