Grand Prix Las Vegas 2023 op Viaplay!

Volg live de actie van de Grand Prix Las Vegas 2023 op Viaplay!

De Grand Prix Las Vegas 2023, de op één na laatste race van het Formule 1-seizoen, staat voor de deur. Fans kunnen zich opmaken voor een sensationeel evenement. De adrenaline zal hoog oplopen terwijl de coureurs strijden op het beroemde Las Vegas Street Circuit. Gelukkig kun je het hele spektakel live volgen via Viaplay, de favoriete streamingdienst van veel Nederlandse Formule 1-liefhebbers. Je leest hier hoe je geen moment hoeft te missen van deze adrenaline-pompende race, inclusief alle essentiële informatie over het circuit en het tijdschema.

Las Vegas Street Circuit: Het toneel van pure Formule 1-actie

Het Las Vegas Street Circuit, speciaal opgezet voor de Grand Prix Las Vegas. Het belooft een onvergetelijke ervaring te bieden voor zowel de coureurs als de fans. Dit unieke stratencircuit, bezaaid met uitdagende bochten en lange rechte stukken, zal de vaardigheden van de coureurs tot het uiterste testen en zorgen voor een bloedstollende race.

Tijdschema Grand Prix Las Vegas 2023

Noteer de belangrijke data en tijden van de Grand Prix Las Vegas 2023, zodat je geen enkel moment van de race hoeft te missen:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 17 november05:30 – 06:30
Tweede vrije trainingvrijdag 17 november09:00 – 10.00
Derde vrije trainingzaterdag 18 november05:30 – 06:30
Kwalificatiezaterdag 18 november09:00 – 10:00
Racezondag 19 november07:00 – 09:00

Hoe kijk ik de race live?

Volg deze eenvoudige stappen om de Grand Prix Las Vegas 2023 live te streamen op Viaplay en geen seconde van de actie te missen:

Je bent nu op de hoogte van alle ins en outs van het Las Vegas Street Circuit. Laten we nu eens kijken hoe je de GP Las Vegas 2023 live kunt streamen op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de GP Las Vegas
  • Stap 5: Start de live-uitzending. Klik op de live-uitzending van de Grand Prix en geniet.

Grand Prix Las Vegas

Zorg ervoor dat je klaar zit om de spanning en sensatie van de GP Las Vegas 2023 live te ervaren op Viaplay. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay. Je mist zo geen moment van dit onvergetelijke evenement. Wees erbij wanneer de actie losbarst op het Las Vegas Street Circuit! Bereid je voor op de grand finale in Abu Dhabi!

2 reacties op “Grand Prix Las Vegas 2023 op Viaplay!

  1. DavidLee zegt:

    Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Bedankt voor het openen van mijn ogen voor dit onderwerp. Je hebt me aan het denken gezet en ik ben van plan om meer te leren. Je hebt een geweldige schrijfstijl en ik hoop nog meer van je te lezen!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader