Grand Prix van Brazilië 2023 live kijken!

Grand Prix van Brazilië 2023 live kijken op Viaplay: Mis niets van de actie op het Autódromo José Carlos Pace!

De Grand Prix van Brazilië 2023 is een van de meest verwachte evenementen op de Formule 1-kalender. Fans over de hele wereld zijn klaar om getuige te zijn van het spektakel op het beroemde Autódromo José Carlos Pace. Gelukkig hoef je geen seconde te missen, want je kunt deze adembenemende race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. Lees verder om te ontdekken hoe je de race live kunt bekijken, van de ins en outs van het Autódromo José Carlos Pace tot het gedetailleerde tijdschema van de Grand Prix van Brazilië.

Autódromo José Carlos Pace: Een icoon van de autosport

Het Autódromo José Carlos Pace, ook bekend als Interlagos, is een historisch racecircuit gelegen in São Paulo, Brazilië. Het staat bekend om zijn uitdagende lay-out, met veel hoogteverschillen en krappe bochten die coureurs tot het uiterste testen. Het circuit heeft een rijke geschiedenis in de autosport en is geliefd bij zowel coureurs als fans vanwege zijn spannende races en onvoorspelbare wendingen.

Tijdschema Grand Prix van Brazilië 2023

De Grand Prix van Brazilië 2023 vindt plaats van 3 tot 5 november. Hier is een overzicht van het voorlopige tijdschema:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 3 november15:30 – 16:30
Kwalificatievrijdag 3 november19:00 – 20:00
Sprint shootoutzaterdag 4 november15:00 – 15:45
Sprintracezaterdag 4 november19:30 – 20:30
Racezondag 5 november18:00 – 20:00

Hoe kijk ik de race live?

Nu je op de hoogte bent van het tijdschema en de unieke kenmerken van het Autódromo José Carlos Pace, laten we eens kijken hoe je de GP van Brazilië 2023 live kunt streamen op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de GP van Brazilië 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending. Klik op de live-uitzending van de Grand Prix en geniet.

Grand Prix van Brazilië

Mis geen moment van de opwinding tijdens de Grand Prix van Brazilië 2023 op het Autódromo José Carlos Pace. Met Viaplay kun je de race live volgen, waar je ook bent in Nederland. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je niets hoeft te missen van dit spectaculaire evenement. Veel plezier met het kijken naar de race!

Een reactie op “Grand Prix van Brazilië 2023 live kijken!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader