Grand Prix van Mexico 2023 live kijken!

Grand Prix van Mexico 2023 live kijken op Viaplay: Mis geen seconde van de actie op het Autódromo Hermanos Rodríguez!

De Grand Prix van Mexico 2023 belooft weer een spektakel te worden voor Formule 1-fans wereldwijd. Gelukkig kun je deze opwindende race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog laten we je zien hoe je de race live kunt bekijken, van de kenmerken van het legendarische Autódromo Hermanos Rodríguez tot het gedetailleerde tijdschema van de Grand Prix van Mexico.

Autódromo Hermanos Rodríguez: De trotse gastheer van de Mexicaanse Grand Prix

Het Autódromo Hermanos Rodríguez, gelegen in Mexico-Stad, is een van de meest gewaardeerde circuits in de Formule 1-kalender. Het staat bekend om zijn lange rechte stukken en uitdagende bochten, die zorgen voor een spannende race-ervaring. Het circuit is vernoemd naar de beroemde Mexicaanse coureurs Pedro en Ricardo Rodríguez en heeft een rijke geschiedenis in de wereld van de autosport.

Tijdschema Grand Prix van Mexico 2023:

De Grand Prix van Mexico 2023 zal plaatsvinden van 27 tot 29 oktober. Hier is het voorlopige tijdschema:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 27 oktober20:30 – 21:30
Tweede vrije trainingzaterdag 28 oktober00:00 – 01:00
Derde vrije trainingzaterdag 28 oktober19:30 – 20:30
Kwalificatiezaterdag 28 oktober23:00 – 00:00
Racezondag 29 oktober21:00 – 23:00

Hoe kijk ik de race live?

Nu je op de hoogte bent van het tijdschema en de unieke kenmerken van het Autódromo Hermanos Rodríguez, laten we eens kijken hoe je de GP van Mexico live kunt streamen op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de GP van Mexico 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending. Klik op de live-uitzending van de Grand Prix en geniet.

Grand Prix van Mexico

Met Viaplay kun je de Grand Prix van Mexico 2023 live volgen en genieten van de spanning en sensatie van het Autódromo Hermanos Rodríguez. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je niets hoeft te missen van dit onvergetelijke evenement. Veel plezier met het kijken naar de race!

Een reactie op “Grand Prix van Mexico 2023 live kijken!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader