Grand Prix van Singapore 2023 live kijken op Viaplay

Grand Prix van Singapore 2023 live kijken op Viaplay: Mis niets van het spektakel op het MARINA BAY STREET CIRCUIT!

De Grand Prix van Singapore 2023 staat voor de deur, en als Nederlandse Formule 1-fan wil je deze spectaculaire race natuurlijk niet missen. Gelukkig kun je de Grand Prix van Singapore live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog ontdek je alles wat je moet weten om de race live te bekijken. Van het iconische MARINA BAY STREET CIRCUIT tot het gedetailleerde tijdschema en de stappen om de race live te streamen, we hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Het MARINA BAY STREET CIRCUIT: Een nachtelijke uitdaging

Het MARINA BAY STREET CIRCUIT, gelegen in het hart van Singapore, is een van de meest opvallende circuits in de Formule 1-kalender. Wat deze race zo bijzonder maakt, is dat deze ‘s nachts wordt gehouden, met de stad als spectaculaire achtergrondverlichting. Het circuit zelf staat bekend om zijn bochtige en uitdagende lay-out, met weinig ruimte voor fouten. De Grand Prix van Singapore is berucht om zijn hitte en vochtigheid, wat de race nog uitdagender maakt voor zowel coureurs als auto’s.

Tijdschema Grand Prix van Singapore 2023

De Grand Prix van Singapore 2023 vindt plaats van 15 tot 17 september. Hier is een overzicht van het tijdschema:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 15 september11:30 – 12:30
Tweede vrije trainingvrijdag 15 september15:00 – 16:00
Derde vrije trainingzaterdag 16 september11:30 – 12:30
Kwalificatiezaterdag 16 september15:00 – 16:00
Racezondag 17 september11:00 – 16:00

Hoe kijk ik de race live?

Nu je op de hoogte bent van het tijdschema en de unieke uitdagingen van het MARINA BAY STREET CIRCUIT. Laten we eens kijken hoe je de Grand Prix van Singapore 2023 live kunt streamen op Viaplay:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Singapore 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending. Klik op de live-uitzending van de Grand Prix en geniet.

De Grand Prix van Singapore 2023 op het MARINA BAY STREET CIRCUIT belooft een adembenemende race te worden onder de fonkelende lichten van Singapore. Met Viaplay heb je de ideale manier om deze race live te volgen, waar je ook bent in Nederland. Volg ons gedetailleerde tijdschema en de eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay. Je hoeft niets te missen van dit onvergetelijke evenement. Veel plezier met het kijken naar de race!

2 reacties op “Grand Prix van Singapore 2023 live kijken op Viaplay

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader