Grand Prix van Oostenrijk 2023 live kijken

Grand Prix van Oostenrijk 2023 live kijken op Viaplay: Mis geen enkel spannend moment!

Als Nederlandse Formule 1-liefhebber kijk je vast uit naar de Grand Prix van Oostenrijk 2023. Deze race belooft adrenaline, snelheid en onvergetelijke momenten. Gelukkig kun je de Grand Prix van Oostenrijk live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog ontdek je hoe je de race live kunt bekijken op Viaplay. Van informatie over het circuit tot het tijdschema en hoe je toegang kunt krijgen tot Viaplay, we hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Het Circuit van Spielberg

Een uitdagend en sfeervol circuit Het Circuit van Spielberg, ook bekend als de Red Bull Ring, is de gastheer van de Grand Prix van Oostenrijk. Dit legendarische circuit is gelegen in de prachtige heuvels van de Steiermark, Oostenrijk. Het staat bekend om zijn snelle bochten, uitdagende hellingen en adembenemende landschappen. Het circuit heeft een lengte van 4,318 kilometer en biedt een spannende race-ervaring voor zowel coureurs als fans.

Tijdschema Grand Prix van Oostenrijk

De Grand Prix van Oostenrijk 2023 vindt plaats van 30 juni tot 2 juli 2023. Hieronder vind je het tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 30 juni13:30 – 14:30
Kwalificatievrijdag 30 juni17:00 – 18:00
Sprint Shootoutzaterdag 1 juli12:00 – 12:44
Sprintracezaterdag 1 juli16:30 – 17:30
Racezondag 2 juli15:00 – 17:00

Hoe kijk ik de race live op Viaplay?

Viaplay is dé plek om de Grand Prix van Oostenrijk 2023 live te bekijken. Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay en de race te ervaren:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of ga naar de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account via de app of de website.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie van Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Oostenrijk 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending: Klik op de live-uitzending van de Grand Prix van Oostenrijk 2023 en geniet van elk spannend moment van de race in realtime.

De Grand Prix van Oostenrijk 2023 belooft een spectaculaire race vol opwinding en sensatie te worden. Als Nederlandse Formule 1-fan wil je deze spannende race natuurlijk niet missen. Gelukkig kun je de race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. Met toegang tot Viaplay kun je genieten van het adembenemende Circuit van Spielberg en de intense strijd tussen de beste coureurs ter wereld. Volg het tijdschema en volg de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je geen enkel moment van de Grand Prix van Oostenrijk 2023 hoeft te missen. Veel plezier met het kijken naar de race!

2 reacties op “Grand Prix van Oostenrijk 2023 live kijken

  1. JenniferAnderson zegt:

    Goed gedaan! Ik heb ervan genoten om je bericht te lezen. Je schrijfstijl is boeiend en je hebt het onderwerp grondig behandeld. Ik vond vooral de case studies die je hebt aangehaald interessant. Ik kijk uit naar meer van je berichten in de toekomst!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader