Nieuwe line-up op Prime Video in oktober! (2023)

Streamingdiensten hebben onze manier van entertainmentconsumptie veranderd, en Prime Video is geen uitzondering. Ontdek de Spannende Nieuwe Line-up op Prime Video in Oktober! Als je een liefhebber bent van nieuwe series en films, dan hebben we goed nieuws voor je. In oktober brengt Prime Video een scala aan opwindende titels uit die je niet wilt missen. Hier is een overzicht van enkele must-see releases die je zeker enthousiast zullen maken en je laten overwegen om een Prime Video-abonnement af te sluiten.

Terrifier 2: Het Gezicht van Angst Krijgt Een Vervolg

Fans van huiveringwekkende horror, maak je klaar! Terrifier 2 is het vervolg op de cultklassieker die je de rillingen over je rug zal laten lopen. Art the Clown keert terug om opnieuw terreur te zaaien, en dit keer belooft het nog angstaanjagender te zijn dan ooit tevoren. Durf jij het aan om te kijken?

Bekijk op Prime Video

Koen Aandachtsjunk

Voor de liefhebbers van deze Nederlandse bekendheid is Koen Aandachtsjunk een niet te missen titel. Volg de avonturen van Koen terwijl hij probeert omgaan met zijn obsessieve aandachtsstoornis. Een gloednieuwe documentaireserie waarin we zien hoe hij de strijd aangaat met zijn problemen en probeert zijn toekomst te veranderen door zijn verleden achter zich te laten.

Bekijk op Prime Video

Totally Killer: Een Mysterieuze Moordzaak Ontvouwt Zich

Mysterie- en misdaadliefhebbers zullen Totally Killer zeker waarderen. Deze serie duikt diep in een ingewikkelde moordzaak waarbij niets is wat het lijkt. Bereid je voor op onverwachte plotwendingen en intriges die je aan je scherm zullen kluisteren.

Bekijk op Prime Video

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem: Turtles in Actie!

Voor degenen die opgegroeid zijn met de Teenage Mutant Ninja Turtles, is Mutant Mayhem een nostalgische traktatie. De schildpadden zijn terug en klaar om de wereld te redden van het kwaad. Een actievol avontuur voor het hele gezin.

Bekijk op Prime Video

The Nun 2: Een Terugkeer naar Het Duistere Universum

Horrorfans kunnen hun hart ophalen met The Nun 2. Dit vervolg op de angstaanjagende The Nun neemt je opnieuw mee in het duistere en huiveringwekkende universum van het kwaad. Bereid je voor op een enge rit.

Bekijk op Prime Video

Ontdek de Nieuwe Line-up op Prime Video!

Met deze nieuwe line-up op Prime Video in oktober is er geen beter moment om jezelf onder te dompelen in een wereld van entertainment. Of je nu op zoek bent naar spanning, humor, mysterie of horror, Prime Video heeft voor ieder wat wils. Wacht niet langer en overweeg om een abonnement af te sluiten, zodat je geen van deze geweldige titels hoeft te missen. Het wordt een maand vol entertainment om naar uit te kijken!

Een reactie op “Nieuwe line-up op Prime Video in oktober! (2023)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader