Nieuwe serie en film sensaties op HBO Max in oktober! (2023)

Voor liefhebbers van grensverleggende series en blockbuster-films is HBO Max de ultieme bestemming. In oktober komt deze streamingdienst met een indrukwekkende line-up van nieuwe titels die je niet mag missen. Ontdek de nieuwe serie en film sensaties op HBO Max. Hier zijn enkele van de hoogtepunten die je enthousiast zullen maken en je misschien zelfs overtuigen om een HBO Max-abonnement af te sluiten.

The Gilded Age (Seizoen 2): Een Terugkeer naar Het Glamoureuze New York

Fans van historische drama’s, verheug je! The Gilded Age keert terug met een tweede seizoen dat ons opnieuw meeneemt naar het weelderige en tumultueuze New York van de late 19e eeuw. Intriges, rijkdom en onverwachte wendingen wachten op je in deze boeiende serie.

Bekijk op HBO MAX

Our Flag Means Death (Seizoen 2): Het Piratenavontuur Gaat Verder

Stap aan boord van het schip en zeil mee met Our Flag Means Death, waar piraterij en komedie samenkomen. Het tweede seizoen belooft nog meer grappen, avonturen en onvergetelijke piratenmomenten die je zullen doen lachen en meeslepen.

Bekijk op HBO MAX

Scream: The True Story: Duik Dieper in de Horrorlegende

Voor horrorliefhebbers is Scream: The True Story een onmisbare documentaire. Ontdek de ware verhalen en achtergronden die de inspiratie vormden voor de iconische Scream-franchise. Een diepgaande blik op de wereld van horror die je op het puntje van je stoel zal houden.

Bekijk op HBO MAX

Rick and Morty: Nog Meer Waanzinnige Avonturen

Fans van de geniale maar onvoorspelbare Rick en zijn kleinzoon Morty zullen niet teleurgesteld worden. Nieuwe afleveringen van Rick and Morty zullen je meenemen op bizarre reizen door tijd en ruimte, gevuld met humor en buitenaardse chaos.

Bekijk op HBO MAX

Nieuwe serie en film sensaties op HBO Max

Met deze opwindende line-up van nieuwe serie en film sensaties op HBO Max in oktober biedt HBO Max voor ieder wat wils. Of je nu houdt van historische drama’s, piratenavonturen, horror-documentaires of bizarre sciencefiction, er is genoeg om van te genieten. Aarzel niet langer en overweeg een HBO Max-abonnement af te sluiten, zodat je geen van deze geweldige titels hoeft te missen. Het wordt een maand vol entertainment om naar uit te kijken!

2 reacties op “Nieuwe serie en film sensaties op HBO Max in oktober! (2023)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader