Ontdek de magie van Disney Plus in oktober! (2023)

Als je een liefhebber bent van betoverende verhalen en avonturen, dan is Disney Plus jouw ultieme streamingbestemming. Ontdek de magie van Disney Plus in oktober een verbluffende line-up van nieuwe series en films die je niet wilt missen. Hier zijn enkele hoogtepunten die je zeker enthousiast zullen maken en je kunnen overtuigen om een Disney Plus-abonnement af te sluiten.

Loki (Seizoen 2): Keer Terug naar de Mysterieuze Multiverse

Fans van de charmante, goddelijke schurk Loki kunnen opgelucht ademhalen, want Loki is terug met een tweede seizoen. Duik opnieuw in de chaos van de multiverse en bereid je voor op nog meer intriges en onverwachte wendingen in het Marvel-universum.

Bekijk op Disney Plus

Once Upon a Studio: Ontdek de Magie van Filmmaken

Voor degenen die geïntrigeerd zijn door de wereld van filmmaken is Once Upon a Studio een fascinerende kijk in de keuken van Disney. Ontdek de creatieve processen, onthullende anekdotes en ontmoet de getalenteerde mensen achter de magie van Disney’s films en series.

Bekijk op Disney Plus

Goosebumps: Een Terugkeer naar Het Griezelige Universum

Herbeleef je jeugdige angst met Goosebumps, de adaptatie van R.L. Stine’s bestverkopende boeken. Beleef huiveringwekkende avonturen en griezelige verhalen in deze spannende serie.

Bekijk op Disney Plus

The Boogeyman: Durf je de Schaduwen te Betreden?

Voor de liefhebbers van psychologische horror is The Boogeyman een must-see. Verlies jezelf in een duistere en angstaanjagende wereld terwijl je de geheimen van het kwaad verkent.

Bekijk op Disney Plus

Ontdek de magie van Disney Plus!

Met deze opwindende nieuwe releases in oktober heeft Disney Plus voor ieder wat wils. Of je nu fan bent van Marvel-superhelden, gefascineerd door filmmaken, dol bent op griezelige verhalen of graag je grenzen verlegt met psychologische horror, Disney Plus heeft het allemaal. Overweeg een Disney Plus-abonnement af te sluiten en laat je betoveren door de magie van deze onvergetelijke titels. Het wordt een maand vol entertainment om naar uit te kijken!

Een reactie op “Ontdek de magie van Disney Plus in oktober! (2023)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader