Grand Prix van Groot-Brittannië 2023 live kijken

Grand Prix van Groot-Brittannië 2023 live kijken op Viaplay: Beleef de spanning op Circuit Silverstone!

Als Nederlandse Formule 1-liefhebber kijk je ongetwijfeld uit naar de Grand Prix van Groot-Brittannië 2023. Deze race belooft opwindende momenten, snelheid en intense concurrentie. Gelukkig kun je de Grand Prix van Groot-Brittannië live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog ontdek je hoe je de race live kunt bekijken op Viaplay. Van informatie over het circuit tot het tijdschema en de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, we hebben alles wat je nodig hebt verzameld.

Het Circuit Silverstone:

Een historisch en uitdagend circuit Het Circuit Silverstone, gelegen in Northamptonshire, Engeland, is de thuisbasis van de Grand Prix van Groot-Brittannië. Dit iconische circuit staat bekend om zijn snelle bochten, lange rechte stukken en uitdagende bochtencombinaties. Met een lengte van 5,891 kilometer biedt Silverstone een uitdagend parcours voor de coureurs en een meeslepende race-ervaring voor de fans. De geschiedenis en de sfeer van dit legendarische circuit maken het een favoriet onder zowel de coureurs als het publiek.

Tijdschema Grand Prix van Groot-Brittannië

De Grand Prix van Groot-Brittannië 2023 vindt plaats van 7 tot 9 juli 2023. Hieronder vind je het tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 7 juli13:30 – 14:30
Tweede vrije trainingvrijdag 7 juli17:00 – 18:00
Derde vrije trainingzaterdag 8 juli12:30 – 13:30
Kwalificatiezaterdag 8 juli16:00 – 17:00
Racezondag 9 juli16:00 – 18:00

Hoe kijk ik de race live op Viaplay?

Viaplay is dé plek om de Grand Prix van Groot-Brittannië 2023 live te bekijken. Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay en de race te ervaren:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of ga naar de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen.
  • Stap 4: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie van Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Groot-Brittannië 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending: Klik op de live-uitzending van de Grand Prix van Groot-Brittannië 2023 en geniet van elk adembenemend moment van de race in realtime.

De Grand Prix van Groot-Brittannië 2023 belooft een spannende race te worden op het historische Circuit Silverstone. Als Nederlandse Formule 1-fan wil je deze race natuurlijk niet missen. Gelukkig kun je de race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. Met toegang tot Viaplay kun je genieten van de razendsnelle actie op het circuit en de intense strijd tussen de beste coureurs ter wereld. Volg de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay. Zo mis je geen enkel moment van de Grand Prix van Groot-Brittannië 2023. Veel plezier met het kijken naar de race!

Een reactie op “Grand Prix van Groot-Brittannië 2023 live kijken

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader