Grand Prix van Italië 2023 live kijken

Grand Prix van Italië 2023 live kijken op Viaplay: Geniet van de actie op het AUTODROMO NAZIONALE MONZA!

Als Nederlandse Formule 1-fan kijk je vast uit naar de Grand Prix van Italië 2023. Deze legendarische race vindt plaats op het iconische AUTODROMO NAZIONALE MONZA en belooft snelheid, spanning en opwinding. Gelukkig kun je de Grand Prix van Italië live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog ontdek je hoe je de race live kunt bekijken op Viaplay. Van informatie over het AUTODROMO NAZIONALE MONZA tot het tijdschema en hoe je toegang kunt krijgen tot Viaplay, we hebben alle details voor je op een rijtje gezet.

Het AUTODROMO NAZIONALE MONZA

Een historisch en snel circuit Het AUTODROMO NAZIONALE MONZA, gelegen in Monza, Italië, is de thuisbasis van de Grand Prix van Italië. Dit historische circuit staat bekend om zijn hoge snelheden, lange rechte stukken en legendarische bochten. Met een rijke geschiedenis in de Formule 1 is het AUTODROMO NAZIONALE MONZA een van de snelste circuits op de kalender. De Tifosi, de gepassioneerde Italiaanse fans, creëren een unieke en energieke sfeer die deze race nog specialer maakt.

Tijdschema AUTODROMO NAZIONALE MONZA

De Grand Prix van Italië 2023 vindt plaats van 1 tot 3 september 2023. Hieronder vind je het tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 1 september13:30 – 14:30
Tweede vrije trainingvrijdag 1 september17:00 – 18:00
Derde vrije trainingzaterdag 2 september12:30 – 13:30
Kwalificatiezaterdag 2 september16:00 – 17:00
Racezondag 3 september15:00 – 17:00

Hoe kijk ik de race live op Viaplay?

Viaplay is dé plek om de Grand Prix van Italië 2023 live te bekijken. Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay en de race te ervaren:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, bijvoorbeeld het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account via de app of de website.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Italië 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending: Klik op de live-uitzending van de Grand Prix van Italië 2023 en geniet van elk opwindend moment van de race in realtime.

De Grand Prix van Italië 2023 is een evenement dat je als Formule 1-fan niet wilt missen. Gelukkig kun je de race live volgen op Viaplay! Met toegang tot Viaplay kun je genieten van de snelheid en spanning op het historische circuit en de strijd tussen de topcoureurs. Volg het tijdschema en de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay. Je mist zo niets hoeft te missen van de Grand Prix van Italië 2023. Veel plezier met het kijken naar de race!

2 reacties op “Grand Prix van Italië 2023 live kijken

  1. MichelleYoung zegt:

    Dit is een nuttig bericht. Ik heb veel geleerd van de informatie die je hier hebt gedeeld. Je uitleg is helder en je voorbeelden zijn verhelderend. Het heeft me geholpen om een beter begrip te krijgen van het onderwerp. Hartelijk dank!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader