Ontdek onze top 5 Series en Films (week 27)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 27 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 27

  1. SECRETS OF PLAYBOY

We doen onderzoek naar de verborgen waarheden achter het Playboy-imperium van Hugh Hefner. Met archiefbeelden en exclusieve interviews met insiders uit alle facetten van de Playboy-wereld duiken we in het complexe imperium dat Hefner creëerde.

Bekijk op Prime Video

  1. NAJIB AMHALI: WAAR WAS IK?

Een nieuwe theatershow van Najib Amhali. ‘Waar was ik?’ geeft antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. Een nieuwe theater show dus van Najib Amhali, met veel persoonlijke verhalen, waar veel om gelachen kan worden, waarin oude bekenden langskomen, en waarbij u zich na afloop afvraagt: ‘Waar was ik?’.

Bekijk op Prime Video

  1. SUMMER CAMP

Emma, Ravi, en Zuri Ross gaan naar een zomerkamp in Maine, waar hun ouders elkaar als tieners hebben ontmoet. Samen met hun nieuwe vrienden doet het trio zijn best om te wennen aan hun spannende en uitdagende nieuwe leven in Kamp Kikiwaka.

Bekijk op HBO MAX

  1. SECRET CHEF

Producent David Chang introduceert een compleet nieuwe kookwedstrijd waarin koks in volledige afzondering moeten leven en anoniem elkaars gerechten moeten beoordelen via blinde proeverijen. Met hun verborgen identiteit blijft alles een geheim, behalve het belangrijkste: het eten.

Bekijk op HBO MAX

  1. THE FATHER

Anthony wil geen hulp van zijn dochter wanneer ouderdom begint op te spelen. Beetje bij beetje begint hij steeds meer te twijfelen aan zijn familie, zijn geest en zelfs aan de werkelijkheid.

Bekijk op HBO MAX

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen, onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

3 reacties op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 27)

  1. JenniferAnderson zegt:

    Ik heb nog nooit zoiets gelezen. Bedankt voor het openen van mijn ogen voor dit onderwerp. Je hebt me aan het denken gezet en ik ben van plan om meer te leren. Je hebt een geweldige schrijfstijl en ik hoop nog meer van je te lezen!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader