Grand Prix van Hongarije 2023 live kijken

Grand Prix van Hongarije 2023 live kijken op Viaplay: Beleef de actie op het Circuit Hungaroring!

Als Nederlandse Formule 1-fan kijk je vast uit naar de Grand Prix van Hongarije 2023. Deze spannende race belooft snelheid, strategie en intense concurrentie. Gelukkig kun je de Grand Prix van Hongarije live volgen op Viaplay. In deze blog ontdek je hoe je de race live kunt bekijken op Viaplay. Van informatie over het Circuit Hungaroring tot het tijdschema en hoe je toegang kunt krijgen tot Viaplay, we hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Het Circuit Hungaroring

Een uitdagend en sfeervol circuit Het Circuit Hungaroring, gelegen nabij Boedapest, Hongarije, is de thuisbasis van de Grand Prix van Hongarije. Dit uitdagende circuit staat bekend om zijn bochtige karakter en technische uitdagingen. Met een lengte van 4,381 kilometer biedt Hungaroring een unieke race-ervaring voor zowel coureurs als fans. Het schilderachtige landschap en de sfeervolle omgeving maken het Circuit Hungaroring een favoriet onder de Formule 1-liefhebbers.

Tijdschema Grand Prix van Hongarije

De Grand Prix van Hongarije 2023 vindt plaats van 21 tot 23 juli 2023. Hieronder vind je het tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 21 juli13:30 – 14:30
Tweede vrije trainingvrijdag 21 juli17:00 – 18:00
Derde vrije trainingzaterdag 22 juli12:30 – 13:30
Kwalificatiezaterdag 22 juli16:00 – 17:00
Racezondag 23 juli15:00 – 17:00

Hoe kijk ik de race live op Viaplay?

Viaplay is de ideale plek om de Grand Prix van Hongarije 2023 live te bekijken. Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay en de race te ervaren:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of ga naar de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen.
  • Stap 4: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie van Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Hongarije
  • Stap 5: Start de live-uitzending: Klik op de live-uitzending van de Grand Prix van Hongarije 2023 en geniet van elk adembenemend moment van de race in realtime.

De Grand Prix van Hongarije 2023 belooft een spannende race vol actie en competitie te worden. Als Nederlandse Formule 1-fan wil je deze race natuurlijk niet missen. Gelukkig kun je de race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. Met toegang tot Viaplay kun je genieten van de uitdagingen van het Circuit Hungaroring en de intense strijd tussen de beste coureurs ter wereld. Volg het tijdschema en volg de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je geen enkel moment van de Grand Prix van Hongarije 2023 hoeft te missen. Veel plezier met het kijken naar de race!

3 reacties op “Grand Prix van Hongarije 2023 live kijken

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader