Disney+ met hoge korting! (exclusieve deal)

Goed nieuws! Disney+ heeft een tijdelijke aanbieding voor nieuwe abonnees gelanceerd, waardoor je slechts €1,99 per maand betaalt gedurende de eerste drie maanden van je abonnement. Disney+ met hoge korting!

Hoge korting op Disney+

Al enkele jaren is Disney+ beschikbaar en heeft het indrukwekkende successen geboekt dankzij een uitgebreid aanbod aan Disney-films en -series. Bovendien kun je er ook genieten van content van andere geweldige merken, dankzij de integratie van Star. Als je Disney+ altijd al eens tegen een voordeliger tarief hebt willen uitproberen, is dit je kans: je betaalt nu slechts €1,99 per maand gedurende de eerste drie maanden, wat neerkomt op een besparing van 80%. Deze aanbieding is geldig tot 20 september 2023. Normaal gesproken biedt Disney+ geen proefperiode, dus dit is een uitstekende gelegenheid om de service voordelig te ervaren.

Disney+ Deal: Drie maanden voor een speciale prijs

De standaardprijs voor Disney+ bedraagt normaal €9,99 per maand. Vanaf november zal dit tarief worden verhoogd naar €10,99 per maand. Door gebruik te maken van deze kennismakingsaanbieding, kun je die prijsverhoging meteen tenietdoen met de speciale prijs van slechts €1,99 per maand gedurende de eerste drie maanden. Deze aanbieding is uitsluitend beschikbaar voor nieuwe abonnees van 18 jaar en ouder. Als het toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, kun je op elk moment opzeggen.

Klik hier om je aan te melden voor slechts €1,99.

Wat kun je verwachten?

Disney staat bekend om zijn brede scala aan films en series voor alle leeftijden. Hieronder vallen uiteraard de geliefde Disney-klassiekers en talloze titels van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Daarnaast groeit het aanbod aan content voor tieners en volwassenen gestaag. Op 13 september wordt Elemental uitgebracht, een nieuwe Pixar-film. Deze film speelt zich af in Elementenstad, waar inwoners van vuur, water, land en lucht samenleven. De slimme jonge vrouw Ember sluit vriendschap met Wade, een vriendelijke bewoner, en haar kijk op de wereld om haar heen wordt flink op de proef gesteld.

Je kunt je abonneren via de officiële Disney+ website. Als je wilt profiteren van deze aanbieding, moet je je abonneren vóór 20 september, zodat je bijna tot het einde van het jaar kunt genieten van al het moois dat Disney+ te bieden heeft.

2 reacties op “Disney+ met hoge korting! (exclusieve deal)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader