Ontdek onze top 5 Series en Films (week 36)

Welkom bij onze wekelijkse update van de top 5 series en films van week 36 die je niet mag missen op StreamingGuide.nl! Elke week selecteren we de meest spannende, grappige en intrigerende titels die je entertainmentavonden naar een hoger niveau tillen. Van meeslepende dramaseries tot blockbusterfilms, hier zijn de absolute must-sees van deze week.

Top 5 week 36

MISS CONGENIALITY 2: ARMED AND FABULOUS

FBI agente Gracie Hart is terug, maar door haar heldhaftig gedrag tijdens de missverkiezing wordt ze overal herkend en kan ze geen undercoverwerk meer doen. Ze wordt het boegbeeld van de geheime dienst en een populaire verschijning in het talkshowcircuit. Haar nieuwe partner, een FBI-agente met een opvliegend karakter, vindt Gracie maar een verwende Barbiepop. Maar als Gracie’s vrienden worden ontvoerd, moet speciaal agent GS13 wel in actie komen en weer undercover gaan; vindt ze zelf.

Bekijk op HBO MAX

THE HANGOVER

Als drie vrienden eindelijk wakker worden na een wilde vrijgezellenfeest, is hun beste vriend spoorloos verdwenen en hij is degene die in het huwelijksbootje stapt.

Bekijk op HBO MAX

THE CRIME BOSS

In de gevaarlijke, duistere wereld van de drugshandel is geen plek voor herkansingen. Twee laaggeplaatste drugskoeriers, Kyle en Swin, leven of sterven bij het woord van een drugsbaron die ze nog nooit ontmoet hebben. Wanneer een deal misloopt en hun tussenpersoon bloedig omgelegd wordt, zijn de keiharde gevolgen niet te ontkomen.

Bekijk op Prime Video

ABANDONED

Het heroïsche en waargebeurde verhaal van vier mannen en hun gevecht tegen de elementen. De vier vertrekken op een zeiljacht voor een plezierreis. Maar een ongekend zware storm slaat plotseling toe. Een enorme vloedgolf doet het jacht omslaan en de vier moeten al hun overlevingsinstinct uit de kast halen om het er onder barre omstandigheden levend vanaf te brengen.

Bekijk op Prime Video

DAUGHTER OF THE WOLF

Clair is een commando. Wanneer ze thuiskomt na een missie hoort ze dat haar vader is overleden. Hij heeft haar en haar zoon een fortuin nagelaten. Dit nieuws blijkt uitgelekt te zijn, want een groep gewelddadige criminelen ontvoeren Charlie en eisen precies het bedrag van de erfenis aan losgeld.

Bekijk op Prime Video

De top van 5 van streamingguide

StreamingGuide.nl heeft weer een fantastische selectie series en films voor je klaarstaan! Of je nu op zoek bent naar spanning, humor of diepgaande verhalen. Onze top 5 series en films biedt voor elk wat wils. Neem snel een kijkje op StreamingGuide.nl en geniet van eindeloos entertainment! Dus pak wat snacks, nestel je op de bank en geniet. Laat je meeslepen door deze meesterwerken van drama op ViaplayDisney plus, HBO MAX en Prime Video.

2 reacties op “Ontdek onze top 5 Series en Films (week 36)

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader