Grand Prix van Nederland 2023 live kijken

Grand Prix van Nederland 2023 live kijken op Viaplay: Mis geen seconde op het Circuit van Zandvoort!

Als Nederlands Formule 1-liefhebber kijk je ongetwijfeld uit naar de Grand Prix van Nederland 2023. Deze langverwachte race keert terug naar het Circuit van Zandvoort, en belooft een spektakel vol actie en spanning te worden. Gelukkig kun je de Grand Prix van Nederland live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. In deze blog ontdek je hoe je de race live kunt bekijken op Viaplay. Van informatie over het Circuit van Zandvoort tot het tijdschema en hoe je toegang kunt krijgen tot Viaplay, we hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Het Circuit van Zandvoort

Een historisch en uitdagend circuit Het Circuit van Zandvoort is de trotse gastheer van de Grand Prix van Nederland 2023. Gelegen in de duinen van Zandvoort, biedt dit historische circuit een unieke race-ervaring. Met zijn snelle bochten, steile hellingen en uitdagende verkantingen staat het circuit bekend om zijn uitdagende karakter. Het Circuit van Zandvoort is ook geliefd bij de coureurs vanwege het unieke en uitdagende parcours.

Tijdschema Grand Prix van Nederland

De Grand Prix van Nederland 2023 vindt plaats van 25 tot 27 augustus 2023. Hieronder vind je het tijdschema van het evenement:

SessieDatumTijd
Eerste vrije trainingvrijdag 25 augustus12:30 – 13:30
Tweede vrije trainingvrijdag 25 augustus16:00 – 17:00
Derde vrije trainingzaterdag 26 augustus11:30 – 12:30
Kwalificatiezaterdag 26 augustus15:00 – 16:00
Racezondag 27 augustus15:00 – 17:00

Hoe kijk ik de race live op Viaplay?

Viaplay is de ideale plek om de Grand Prix van Nederland 2023 live te bekijken. Volg deze eenvoudige stappen om toegang te krijgen tot Viaplay en de race te ervaren:

  • Stap 1: Registreer en abonneer je op Viaplay: Ga naar de Viaplay-website en maak een account aan. Kies het abonnement dat het beste bij je past, zoals het sportpakket.
  • Stap 2: Download de Viaplay-app: Download de Viaplay-app op je mobiele apparaat of bezoek de Viaplay-website op je computer.
  • Stap 3: Log in op je Viaplay-account: Gebruik je inloggegevens om in te loggen op je Viaplay-account via de app of de website.
  • Stap 4: Zoek naar de Formule 1-sectie: Navigeer naar de sportsectie van Viaplay en zoek naar de categorie Formule 1. Hier vind je alle beschikbare races, inclusief de Grand Prix van Nederland 2023.
  • Stap 5: Start de live-uitzending: Klik op de live-uitzending van de Grand Prix van Nederland 2023 en geniet van elke adrenaline-verhogende seconde van de race in realtime.

De Grand Prix op het Circuit van Zandvoort belooft een onvergetelijke race-ervaring te worden voor Nederlandse Formule 1-fans. Gelukkig kun je deze spannende race live volgen op Viaplay, een populaire streamingdienst in Nederland. Met toegang tot Viaplay kun je genieten van het historische en uitdagende parcours van het Circuit van Zandvoort en de strijd tussen de beste coureurs ter wereld. Volg het tijdschema en volg de stappen om toegang te krijgen tot Viaplay, zodat je niets hoeft te missen van de Grand Prix van Nederland 2023. Veel plezier met het kijken naar de race!

Een reactie op “Grand Prix van Nederland 2023 live kijken

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader