Zo kijk je gratis naar Disney Plus (2023 update)

Als je wilt weten of je in 2023 gratis Disney Plus kunt afsluiten, is het antwoord ja en nee. Hoewel het niet langer mogelijk is om een gratis proefabonnement af te sluiten, kun je wel profiteren van een korting van 15% en dus 2 maanden gratis kijken als je een jaarabonnement afsluit. Over hoe je hier gebruikt van kunt maken en je je kunt aanmelden lees je hier.

Gratis Disney Plus abonnement in Nederland

Helaas biedt Disney+ geen gratis proefabonnement meer aan. Je kunt echter wel een maandabonnement nemen om te kijken of het iets voor jou is. Als je besluit om langer lid te blijven, is een jaarabonnement meer dan 15% goedkoper. We vertellen je graag hoe je een abonnement kunt afsluiten.

Hoe sluit je een abonnement af op Disney Plus in Nederland?

Als je een abonnement op Disney Plus wilt afsluiten, volg dan deze stappen:

 1. Ga naar de officiële website van Disney+
 2. Klik op de grote blauwe knop met ‘Start’ om het inschrijfproces te starten.
 3. Vul je e-mailadres in en klik op ‘Akkoord en doorgaan’.
 4. Kies een wachtwoord voor je account en klik op ‘Doorgaan’.
 5. Kies voor een maandelijkse betaling, of kies voor een betaald jaarabonnement als je van de 15% korting wilt profiteren.
 6. Selecteer je bank en voltooi de verificatiebetaling van één cent.

Gefeliciteerd, je bent nu abonnee van Disney Plus in Nederland en kunt genieten van alle films en series in het aanbod!

Films en series in het aanbod van Disney Plus Nederland

Het aanbod van Disney Plus in Nederland bevat talloze films en series. Nieuwe titels worden regelmatig toegevoegd, zoals kerstfilms in december en andere releases gedurende het jaar. Wij houden elke maand bij welke films en series nieuw op Disney Plus komen. Daarnaast hebben we lijsten samengesteld van de tien beste films en tien beste series op Disney+ in Nederland, en van de meest bekeken titels.

Disney+ op tv

Als je graag op een groot scherm wilt kijken, kun je Disney Plus via je televisie bekijken. Je kunt de app downloaden voor je Smart TV, streamen via een Chromecast of Apple TV vanaf je mobiel, tablet of laptop, de applicatie downloaden via je Playstation 4, je scherm delen via een HDMI-kabel, kijken via een webbrowser op je televisie of gebruikmaken van andere opties. In ons artikel Disney Plus op tv lees je alles over deze mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

 1. Is het mogelijk om gratis Disney Plus te kijken?

  Het is niet meer mogelijk om een gratis proefabonnement af te sluiten bij Disney+. Je kunt echter wel een maandabonnement nemen om te kijken of het iets voor jou is.

 2. Is er korting beschikbaar op een Disney Plus-abonnement?

  Als je kiest voor een jaarabonnement in plaats van een maandabonnement, kun je omgerekend 2 maanden per jaar gratis naar Disney+ kijken.

3 reacties op “Zo kijk je gratis naar Disney Plus (2023 update)

 1. JaneSmith zegt:

  Goed gedaan! Ik heb ervan genoten om je bericht te lezen. Je schrijfstijl is boeiend en je hebt het onderwerp grondig behandeld. Ik vond vooral de case studies die je hebt aangehaald interessant. Ik kijk uit naar meer van je berichten in de toekomst!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader