Nieuwe releases Disney Plus (mei 2023)

Als je een fan bent van Disney, dan is Disney Plus de perfecte plek om de nieuwste en beste films en tv-series te vinden. Hier zijn enkele van de topfilms en -series die je in mei op Disney Plus kunt streamen. Als het gaat om kindvriendelijke entertainment, is Disney+ een van de beste streamingplatforms die er zijn. Het heeft een uitgebreide bibliotheek van klassieke Disney-films en -series, evenals gloednieuwe originele inhoud. Check hier de nieuwe releases van Disney Plus!

Nieuwe releases Disney Plus

 • A Small Light (2 mei)
 • Ed Sheeran: The Sum of it All (4 mei)
 • Star Wars: Visions, S2 (4 mei)
 • The Muppets Mayhem (10 mei)
 • Crater (12 mei)
 • Ant-Man and the Wasp: Quantumania (17 mei)
 • American Born Chinese (24 mei)
 • My Family (17 mei)
 • White Men Can’t Jump (19 mei)
 • The Crossover (24 mei)

Dit zijn slechts enkele van de geweldige films en series die je in mei op Disney Plus kunt streamen. Of je nu houdt van actie, spanning, animatie of familieplezier, er is voor elk wat wils op dit populaire streamingplatform. Dus ga lekker zitten, pak je popcorn en geniet van deze nieuwe releases bij Disney Plus! Dus zet je schrap voor een maand vol plezier, want Disney+ heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een geweldige film- en kijkervaring.

3 reacties op “Nieuwe releases Disney Plus (mei 2023)

 1. MikeJohnson zegt:

  Interessant artikel. Ga zo door met het delen van je kennis en inzichten. Ik waardeer de diepgang van je analyse en je vermogen om complexe concepten op een begrijpelijke manier uit te leggen. Ik heb veel geleerd van dit bericht en ik zal het zeker aan anderen aanbevelen!

Reacties zijn gesloten.

ajax-loader